Connect with us

Hiburan

“Cantiknya Nonny, Alhamdulilah Heliza dan Mila tolong bimbing Nonny” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Eb6c9a3dfb1e7766fb2be821b3f5704a Scaled

Akademi Fantasia 5 telah memberikan kesan perubahan hidup yang amat besar kepada Heliza Helmi dan juga Mila Jirin. Nama mereka kini telah dikenali seluruh Malaysia dan terkenal sehingga ke hari ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Mereka telah berjaya dalam dunia artis sehingga kini, dan masing-masing mempunyai tanggungjawab sendiri. Sebelum ini mereka bertiga iaitu Nonny Nadhirah, Mila Jirin dan Heliza Helmi.

Namun Nonny menghiilangkan diri pada 3tahun sudah tanpa berikan sebab dan tanpa pengetahuan kawan baik mereka sendiri. Mungkin apa masaalah yang tiba Nonny tidak mahu bercerita kepada kawan-kawan.

World Wide24.com 7ffddb42b77fc553bbc8bdbc0cf61c76

Tapi disebabkan takdir tuhan, mereka dipertemukan semula selepas 3 tahun perpiisahan terjadi. Nonny tampak masih mengenakan hijab jika sebelum ini dikatakan beliau membuka hijabnya.

Melihat akrabnya persahabatan yang mereka bina membuatkan ramai yang mengatakan hadirnya sahabat yang baik adalah rezeki yang besar. Jangan persiakan hubungan tersebut apatah lagi jika sahabat benar ikhlas.

World Wide24.com Ed7aa1a35084f5d2766a49b29bcb2c97

Bahagianya Mila apabila Allah mempertemukan kawan baiknya itu bersama dengan Heliza Helmi. Perkongsiannya jelas menunjukkan bahawa memang beliau telah lama menanti sahabatnya malah tidak mahu berpiisah lagi.

@milajirin_bizmilla

Perjalanan kehidupan kita BERBEZA, misi kita sama MENCARI Redha yang maha esa 🤲🏻 #NonnyNadirah #HelizaHelmi #MilaJirin

♬ Tasbih Dzikir – IFTAH QULUBANA

Juga dengan kapsyennya agar Nonny tidak menghiilangkan diri lagi, jelas kelihatan mereka benar tulus berkawan apatah lagi kawannya bukannya berpur4. Ramai yang mohon Heliza dan Mila agar terus berkawan baik dengan Nonny.

World Wide24.com 75ee0afc42c1e58e2529b9cec4505852

Milla mempunyai perniagaan sendiri meskipun tidak berterusan didalam industri seni hiburan tapi beliau kekal didalam seni andaman. Beliau mempunyai sebuah syarikat  untuk menerima tempahan kenduri kahwin.

Melihat persahabatan mereka hadirlah peminat-peminat Af5 yang memang sudah mengenali mereka. Malah mereka juga banyak komen memberikan pertemuan antara pelajar lain juga. Itulah antara komen mereka.

World Wide24.com 8b4a0d5947ed376c8e58b4419062abe2

Ramai je yang telah berjaya dalam dunia seni tetapi membawa diri secara diam-diam. Akan tetapi banyak juga yang masih kekal dan bertahan sehingga ke hari ini didalm dunia seni.

Sumber: tiktok milajirin_bizmilla

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!