Connect with us

Hiburan

“Watie ni lagi kelakar dari Shuib, Shuib semenjak kawen dgn Watie ni makin hensem” – Netizen

Published

on

World Wide24.com D120ab38a48f397005dec4f2b6165cb4 Scaled

Ramai yang telah menjadi kegemaran melihat video perkongsian Watie dan Shuib. Sehingga kini mereka masih berada di Sabah percutian bersama keluarganya. Melihat perkongsian yang dikongsikan, ramai yang tertarik dan menyatakan bahawa Watie sebenarnya seorang yang pelawak.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bukan itu sahaja malah mereka kata bahawa Watie lebih kelakar daripada suaminya Shuib. Sekarang baru tahu kenapa mereka berdua amat serasi bersama.

Untuk lebih mengeratkan hubungan, mereka kerap berkongsikan apa amalan mereka lakukan. Bukan itu sahaja bahkan mereka juga kongsikan apa yang mereka makan dan amalkan selalu. Semoga mereka terus berbahgia dan kekal tidak mendengar kriitikan netizen.

World Wide24.com 265ef24ca6f5ba8cd9bbf7a9b88b266b

Melihat perkongsian yang dikongsikan oleh Watie, bukan sahaja tertarik kepada perwatakkannya yang kelakar, malah lebih tertarik kepada siapa yang mengambil dan merakam video tersebut. Tidak disangka Dekta juga berbakat dan pandai merakam video dengan baik sekali.

Semasa mereka bercuti di Sabah tersebut, ramai yang fikirkan bahawa mereka ditaja rupanya mereka pergi ke sana dengan belanja sendiri dan tanpa meminta untuk ditaja malah tidak meminta sedikit pun harga dikurangkan. Ini bagus kerana mereka sangat support peniaga melayu.

World Wide24.com 70ee696596821cde17c9e4f109930729
Memang kena video tersebut malah mereka memang pandai mengenakan dengan lagu pun sangat serasi. Melihat perkongsian video ini terlihat benar memang Dekta pun ada bakat tersendiri. Shuib semenjak dua menjak ini kelihatan lebih hensem dan kemas selepas berkahwin.

Watie lebih kelakar daripada Shuib rupanya, jika sebelum ini mereka amat kerap dikec4m seolah Watie meramp4s kebahagiaan anak-anak, ternyata sekarang telah terbukti bahawa Watielah penyebab kebahagiaan mereka terusan. Semoga Watie terus menyanyangi anak mereka bersama-sama.

World Wide24.com 2253a71b8ba65521e26d8a32df98b244

Memang jelas keikhlasan Watie terhadap Shuib dan anak-anaknya. Malah mereka juga bahgia bersama tanpa perlu mendengar kriitikan netizen.

Watie sebenanrnya seorang yang ceria dan happy go lucky. Anak-anak oun sukakannya dan seorang yang mudah terhibur dan suka menghiburkannya.

Pelbagai komen menarik yang ingin tahu siapa yang merakam video tersebut. Selain itu ramai menyatakan bahawa Watie sebenarnya seorang yang kelakar malah lebih kelakar dari Shuib. Sebab itu mereka sepadan sangat.

World Wide24.com E56f94328ec6650c4766a57369bed05e

Perwatakkan Watie sangat diterima ahli keluarga Shuib bahkan anak-anak mereka juga sangat senang dan bahgia mempunyai ibu baharu iaitu Watie.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!