Connect with us

Hiburan

“Lama-lama tgk Hajar ni senyum mcm Najwa Latif pulak” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 777e8605c20669c3671e5153c4acb9cd Scaled

Beruntungnya memiliki seseorang yang mengasihi kita dengan sepenuh kasih sayang. Apatah lagi jika pasangan kita menyanyangi dan mencintai dengan ketulusan dan keikhlasan yang berpanjangan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Benar kata orang tua dahulu, bercinta selepas berkahwin adalah lebih manis. Memang telah terbukti dengan terbuktinya kasih sayang yang terjalin dan terlihat daripada Mk Clique dengan isteri tercinta, Siti Hajar ini.

Memang sentiasa menerima pujian daripada peminat mereka apatah lagi Mk tidak pernah menayangkan isterinya kepada umum sebelum menjadi pasangan suami isteri yang sah. Apabila sudah menjadi suami isteri barulah mengenalkannya kepada umum.

World Wide24.com 24747dd461497b860ffa3e12ddfe29b1

Bahkan bukan itu sahaja malah mereka juga masih menjadi malv-malv sleepas berkahwin, dan sikap suami isteri ini sangat menjadikan mereka sebagai suatu contoh yang baik dalam perhubungan. Sentiasa menjaga satu sama lain.

Bukan sahaja peminat Mk meminati sikap Mk sebelum ini. Perwatakkan isterinya juga sangat disukai malah ramai yang meminati isterinya kini, sehinggakan ramai yang meminati isterinya juga selain beliau sendiri.

World Wide24.com 3abd06b09692e7b1558b46c74e4216d1

Lihatlah video ini jelas terpancar kasih sayang yang diberikan kepasa isterinya begitulah sebaliknya. Mereka saling lebih menyanyangi apabila jika menjaga perhubungan semasa percintaan. Sehingga kini apabila sudah berumahtangga, hubungan lebih menjadi indah.

Lihat senyuman yang diberikan daripada Siti Hajar ramai juga terlihat seperti wajah senyuman Najwa Latiff pula. Mungkin ada seiras, dek kerana pandangan daripada sisinya. Sama cantik sama padan itulah yang boleh dijelaskan pada pasangan ini.

World Wide24.com C0f19098cda7eae0e68aef70f4e5b19c

Meskipun hampir lebih dua atau tiga bulan perkahwinan mereka namun mereka masih mempunyai seri indah pengantin. Sehingga ke hari ini masih jelas dan ramai meraskaan mereka seperti pengantin baharu lagi. Tidak hiilang lagi seri pengantin mereka.

Selain yang memberikan komen mengatakan Siti Hajar ada iras Najwa Latif apabila memberikan senyuman. Mereka juga suka akan pasangan ini kerana masing-masing bersikap humble dan mesra peminat. Meskipun Hajar bukanlah seorang artis namun beliau telah memiliki ramai peminat.

World Wide24.com 39d2e9d817143b7c2d641b86410cf7db

Pasangan ini sentiasa mendapat sokongan dan sentiasa mendapat pujian daripada netizen dek kerana Siti Hajar yang pandai menutup aur4t, bukan itu shajaa malah layanan Mk juga kepada isterinya mendapat pujian.

Sumber: ig hairiwhuut.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!