Connect with us

Hiburan

“Macam Angelina Jolie dalam filem Maleficent” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 2e9ce9c4cce58fadb3b6347b388b6da0 Scaled

Nama Puteri Sarah tidak perlu diperkenalkan lagi, selepas lama menyepi didalam dunia seni, beliau kembali mendapat tawaran berlakon dan kembali ke dunia lakonan selepas lama menyepi didalam dunia lakonan ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Apabila beliau kembali ke dunia seni ramailah yang semakin memberikan pelbagai watak baharu untuk beliau. Yang terbaharu ialah teater, dan beliau memegang watak yang sedikit menaakutkan iaitu Ratu Sukma.

Berilah apa jua watak pun beliau pasti boleh lakonkan dengan baik. Bukan sekali dua beliau dapat watak yang j4hat, dan sehingga sekarang beliau mampu melakonkan watak sedemikian dengan baik.

World Wide24.com B895e1d9b6eb74267ded8eb70db87899

Bila diberikan watak yang sedemikian, pasti ada pakaian yang bersesuaian. Begitulah juga dengan Ratu Sukma ini. Seperti seorang yang mampu memberikan sesuatu yang berlainan. Bila terlihat akan Puteri Sarah dengan pakaiannya akan terlihat sama seperti Maleficient didalam sebuah filem Hollywood.

Beliau sangat pandai berlakon dengan menjiwai watak dengan baik, malah beliau menyatakan bahawa budak yang bawah 4 tahun tidak sesuai dek kerana akan merasa taakut apabila melihat watak yang beliau lakonkan tersebut.

World Wide24.com 6aba6ba0c49ecec9ff16cd2803d7047c

Lihatlah personaliti beliau yang membuatkan ramai merasa mahu membeli tiket yang hampir habis dijual. Malah ada yang melihat Puteri Sarah macam Angelina Jolie, bersemangat dan berbakat besar dalam lakonan.

Puteri Sarah tidak pernah berptus asa dengan usahanya meskipun telah lama tinggalkan dunia lakonan. Namun selepas kembali kepada dunia lakonan ramai yang menyokong beliau tidak kisah dalam segi apa pun. Kawannya yang paling banyak membantu adalah Janna Nick.

World Wide24.com Cf3dde509a228f11eea4d96fe175f00f

Watak yang akan dilakonkan memang tak ubah sama seperti watak Maleficent tersebut namun ini adalah versi Malaysia. Pasti akan menjadi hebat sebuah teater tersebut dengan adanya watak dan pelakon seperti Puteri Sarah.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini. Malah mereka memuji mengatakan bahawa Puteri Sarah memang berbakat berlakon dan ada juga yang mengatakan bahawa mereka terlihat tetap Puteri Sarah sebagai orang yang baik. Ada juga mengatakan Sarah macam watak Maleficent.

World Wide24.com 64f68093fe5c5797cd9ce12fe66b73a5

Bukan senang mahu melihat Ratu Sukma yang cantik sebegini, sebelum terlambat jualan tiket pun habis jomlah sama-sama membeli tiket tersebut. Semoga sahaja dapat melihat Ratu Sukma dengan lebih dekat lagi.

Sumber: ig puterisarahliyana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!