Connect with us

Hiburan

“Masalahnya kenapa saya tgk dua dua mcm Imuda” – Netizen

Published

on

Pelanduk dua serupa, hampir 7 orang yang dikatakan memiliki wajah seiras dengan kita. Tapi tidak semua dapat berjumpa lagi. Akan tetapi pasti ada seiras wajah apabila mereka adalah adik beradik kembar.

Sudah tentu mereka mempunyai wajah yang sama. Tak disangka artis veteran iaitu ahli kumpulan Senario, dan sekarang ahli kumpulan Sepahtu Reunion, juga memiliki pasangan kembar muka seiras.

Personaliti mereka sama sangat malah percakapan dan perwatakkan mereka juga sama. Rupanya Pak ya sudah lama ingin satu lentas bersama kembarnya Pakyang. Pakyang seorang Pengetua di sebuah sekolah menengah di Perak.

 

Bukan sahaja memiliki rupa paras yang sama tetapi mereka juga mempunyai bakat yang sama. Pakyang juga seorang yang boleh melawak dan suka melawak disekolah tempatnya mengajar. Ramai murid yang suka akan Pakyang dan agak keliiru setiap kali mereka melihat Pakya dipentas dan dikaca tv.

Akhirnya yang diimpikan oleh Pakya dan Pakyang pun sendiri mengimpikan perkara yang sama. Dapat bersama-sama diatas pentas membuatkan persembahan dan juga ingin memberitahu umum bahawa mereka sebenar ialah kembar seiras.

Saling pandai berjenaka, bergurau senda dan saling mempercayai satu sama lain. Harapan mereka adalah semua kembar menjadi seorang yang berkasih sayang dan tidak mudah bergad0h.

Pakya sebelum ini adalah ahli Senario akan tetapi kini Pakya telah menjadi salah seorang ahli kumpulan Sepahtu, Pakyang adalah sebagai jemputan dan ia memang menjadikan lebih meriah suasana Sepahtu Reunion.

Melihat pemakaian Pakya dan kembar seirasnya Pakyang, tidak kelihatan penampilan mereka sebagai watak orang lain akan tetapi terlihat watak Imuda pula. Mungkin kerana miisai tersebut jelas kelihatan sama seperti Imuda seorang kartunis dan juga pelakon.

Pelbagai komen menarik dan tidak sabar melihat persembahan Pakya dan Pakyang, namun ada juga netizen menyatakan kedua nya jelas kelihatan sama iras dengan Imuda, siapa sahaja yang kenal pasti akan setuju. Lihatlah komen netizen.

Masih ramai rupanya tidak percaya bahawa Pakya memounyai adik beradik yang seiras malah itu adalah kembarnya. Inilah peluang untuk membuktikan dek kerana ia secara langsung di lakonkan.

Sumber: ig zonlawak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!