Connect with us

Hiburan

“Uyaina tu buat buat diam pulak”- Netizen

Published

on

76CA106D 3D02 44F7 BAAA 3A7E54A06281 Scaled

Selebriti terkenal pelakon pengacara model Uyaina Arshah semakin meningkat naik sekarang kerana bakatnya yang luar biasa. Uyaina belajar dalam bidang undang undang sangat petah berkata kata sehinggakan dia pernah memenangi pertandingan dewi asia 2018 di indonesia mewakili malaysia. Di dalam pertandingan tersebut Uyaina sangat petah tenang menjawab setiap soalan juuri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Mana taknya orang nya cantik biijak dan belajar bidang undang undang sudah pasti ilmu untuk dia berbahas ataupun bercakap tu sangat bagus. Tidak hairan lah kenapa Uyaina juga berpeluang menjadi pengacara program program besar di indonesia sebelum berkaahwin.

FB79440C 57FB 48E5 B6CB BBC2530805FA

Uyaina juga nampak sangat peramah lembut dan manja, mungkin sebab dia adalah anak bongsu dari adik beradiknya. Banyak rancangan televisyen juga menawarkan Uyaina sebagai pengacara kerana bakatnya.

Uyaina nampaknya masih setia menjadi duta tudung kepada brand terkenal Ariani. Uyaina sering mengayakan tudung Ariani ketika mengacara mahupun berlakon drama.

B5DEB5CE 44CD 4C7B A9B9 D5EB4AD4D187

Siapa tidak kenal brand Ariani adalah salah satu brand yang premium untuk si pemilik tudung kalau dulu tudung brand fareeda menjadi kegillaan semua wanita kini Ariani juga antara kegemaran wanita masa kini yang suka kan kelainan corak.

Uyaina bukan sahaja berbakat di dalam pengacaraan tetapi juga dia sangat berbakat di dalam lakonan. mimik mula Uyaina di katakan sangat menjiwai apa jua watak yang di berikan. Ketika mengacara pun Uyaina boleh buat mimik muka macam macam ini kan pula ketika berlakon.

Nampaknya tahun ini Ariani sangat aktif mempromosikan koleksi terbaru mereka dan di katakan ramai artis yang menjadi duta dan model untuk tudung terbaru. Pelakon veteren juga turut serta tau.

Uyaina bersama Bella dan juga fadilah mansor membuat video pendek. Fuh kemain hebat lakonan semua yela masing masingkan daripada pelakon yang hebat

5E1D42CE 76CC 4181 B50C D8E4B9B5118C

Fadilah mansor yang memegang watak ibu di dalam video ini nampaknya mempunyai masalah was was dan asyik risau.

nampaknya Bella macam seorang kakak je kan sebab kakak sulung kan selalunya tegas dan suka menjawab sedikit berbanding adik bongsu. Manakala Uyaina ini mesti anak bongsu sebab anak bongsukan selalunya kalau buat salah suka buat tak tahu sahaja.

4EAA7AB3 E4EC 469E 8272 594B967B9F73

Kelakar betul video ini kerana Uyaina seperti betul betul menjiwai watak yang di berikan siap mata tu berkelip kelip buat muka tak bersalah dan slow slow bercakap yang sudah tutup semua di rumah. cover line baik punya.

38C07F59 4A7D 4A2D BDA1 678A86AF29FB

Manakala Fadilah juga di katanya sama dengan kebanyakkan ibu ibu di luar sana yang sudah tua dan mempunyai penyakiit was was. Alahai comel sangat gabungan mereka bertiga ini kan.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!