Connect with us

Hiburan

“Kalau ye pun selotep la dlu pusat tu bg rata dulu” – Netizen

Published

on

C4BC9680 5EC2 4C6E BEB7 86CD0610F097 Scaled

Kehamilan adalah merupakan berita gembira bukan sahaja buat pasangan malah ia adalah juga berita kegembiraan kepada ahli keluarga kedua belah pihak juga. Seronoknya melihat pasangan yang menerima khabar berita gembira, dan Emma juga memang ingin anak yang ramai, jadi ini adalah berita kegembiraan buatnya dan juga peminatnya yang setiasa berdoa sejahtera kepada mereka sekeluarga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Emma berkongsikan gambar-gambar beliau yang sedang berbdan dua, dan memang beliau kelihatan ceria dan bahagia. Malah ramai juga yang menyukai gambar tersebut. Semua sudah mengetahui bahawa bayi dalam kandungan tersebut adalah anak lelaki.

Screenshot 20230329 184910 Instagram

Walaupun dibulan ramadhan, Emma masih memuat naik gambar-gambar mungkin untuk koleksi beliau sendiri namun, netizen melihat sebagai ia adalah suatu perkongsian yang kurang diminati. Tapi ramai menyukai perkongsian tersebut dek kerana Emma mempunyai seri ketika sedang hamil.

Melihat kecantikkannya ramai yang memuji, malah, ramai yang menyatakan bahawa kurang senang hati, dek kerana terligat benj0lan pus4t Emma terlihat. Walhal Emma memang sedia ada tidak berhijab dan berpakaian biasa.

Screenshot 20230329 184927 Instagram

Lihat gambar-gambar yang dimuatnaik, sebenarnya beliau sedang merakam detik kenangan beliau yang tengah berbdan dua, jadi memang lah ramai yang sengaja bagi nampak pus4t yang terjojoi, namun itu bukanlah untuk ditayangkan kepada masyarakat mahupun public.

Emma memilih tema hitam putih untuk photoshootnya kali ini Emma betul betul nampak sangat elegent dengan penampilan tersebut. Nampak macam Chacha pulak kan Emma versi mengandung ini.

Emma tidak endahkan komen komen yang diberikan walaupun ia seolah menegur dan ada juga yang mengatakan bahawa beliau perlu soletip pusat tersebut. Nakai juga netizen, dengan kata-kata mereka.

Screenshot 20230329 184940 Instagram

Sebenarnya Emma juga tidak mahu dikata dan dikec4m oleh peminat dan netizen ,mungkin beliau sendiri selesa. Atau mungkin beliau terlepas pandang perkara itu. Namun terkadang netizen lebih-lebih dengan perkara itu walhal ia adalah biasa sahaja.

Mendapat pelbagai komen yang memberikan komen mengenai pusat beliau, walhal beliau sedang hamil, dan memang perut kehamilan sedemikian. Sedikit terjojoi dek kerana mengandung anak lelaki, mungkin juga. Lihatlah komen netizen.

IMG 20230329 WA0013

Seronok melihat baby bump Emma, ramai meneka anak lelaki, memang seronok suami beliau dek kerana memang nak empat orang anak lelaki, semoga tercapai hasrat beliau. tetapi sememangnya anak lelaki Emma berkongsi jantinan babynya ketika majlis babyshower sebelum ini.

A0A87861 86F7 4FB9 9AD6 0DC7843E9F6A

Walaubagaimanapun Emam tetap nampak seri ibu mengandung dan juga sangat cantik ketika mengandung jarang orang mengandung cantik macam ini kan. Biasa ramai yang mengandung anak lelaki badan pun akan nampak lebih besar namum Emma dengan sempoi berfesyan walaupun tengah mengandung.

Sumber: ig emmamaembong

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!