Connect with us

Hiburan

“Ustaz mana boleh tgk peha anak dara haha” -Netizen

Published

on

Semenjak Bilal sudah menjadi abang semakin kerap wajahnya menjadi topik di media, bukan itu sahaj Neelofa juga kerap memuatnaik gambar Bilal, pasti Abbas anak kedua mereka juga ada mriip wajah Bilal kan.

Bilal juga seorang yang sangat aktif malah sebelum menjangkau usia setahun pun Bilal telah pun pandai berjalan. Memang cepat perkembangannya. Neelofa dan Pu Haris masih tidak menunjukkan wajah anak kedua mereka.

Sudah tentu belum waktunya untuk memuatnaik gambar anak kedua mereka. Sudah pasti itu adalah pilihan mereka sendiri untuk memuatnaik atau sebaliknya. Tapi sebelum meligat Abbas, lihat sahajalah wajah Bilal yang gebu dan comel.

Walaupun usia Bilal semakin hari semakin meningkat malah Bilal semakin hati semakin membesar dengan sihat, berat bdannya tidak susvt. Malah semakin tembam dan chubby. Ramai yang ger4m akan nya.

Manjanya Bilal masih sama dengan pada awal kelahirannya. Meskipun kini sudah ada adiknya, namun masih semua menyanyangi sama rata. Bilal pun sangat sayang lada adiknya juga. Lihat Serra macam nak lawan siapa lagi besar peha je Bilal.

Diperkongsian ini terlihat Bilal yang melihat sepupunya dengan pandangan yang taj4m. Ada yang menegur katanya jangan melihat peha anak dara sebegitu. Ada juga yang tegur, nak lawan peha skapa lagi besar.

Bilal memang suka berkawan dan Neelofa memang pandai memberikan gaulan yang sama dan pandai membuatkan Bilal bileh bergaul mesra dengan rakan sebayanya. Comel pula twngok Bilal tenung Serra tu.

Neelofa masih didalam tmepih berpantabg selepas melahirkan anak keduanya. Meskipun begitu terlihat Neelofa berada ketika majlis hari lahir Jebat Jayden dan beliau sidah mempubyai kesihatan yang baik.

Ramai yang memberikan komen pada perkongsian ini. Apakan tidaknya, seorang anak pak ustaz melihat peha seorang anak dara, tapi keduanya conel dan gebu malah memiliki peha yang tembam.

Sudah pasti akan meneguvr sekiranya pandangan Bilal sebegitu pada seorang perempuan akan tetapi sekarang beliau masih kecil, comel dan ramai yang menyukai melihatnya. Jangan dah besar macam tu ye bakal pak ustaz.

Sumber: ig lofa.world

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!