Connect with us

Hiburan

“Untung la, kaki pulak gebu ahak” – Che Ta

Published

on

Melihat persahabatan ini memang akrab sehinggakan mereka seringkali bergurau senda, malah mereka sangat sehati sejiwa dan memahami satu sama lain. Mereka juga sangat serasi didalam kerjaya malah seringkali bergandingan didalam kerja.

Mempunyai drama terbaharu bakal ditayangkan di tv3, Janna Nick dan Syukri Yahaya kini digandingkan bersama sama sekali lagi didalam drama terbaru.

Sedang melihat rakaman penggambaran mereka, Syuk memang seorang yang suka berlawak. Malah mereka sangat rapat dan berkawan baik. Jadi istilah mereka rapat menjadi tahu semua orang dan Syuk memang suka menyakat.

Sedang berada dalam penggambaran dengan babak sedang memicit kaki Janna, Syukri sempat bergurau senda. Malah sehinggakan tergelak malah terjtih pada Syukri, lihat mereka terjtuh itu membuatkan netizen berkata-kata.

Ramai yang tidak sabar akan melihat perkongsian yang dikongsikan iaitu drama terbaharu mereka. Sudah tentu ia hebat dan drama yang akan disukai ramai dek kerana pelakonnya adalah ramai yang terdiri daripada pelakon hebat belaka.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan ini. Syukri sehingga terjtuh daripada katil dek kerana Janna tidak tahan ketawa kerana lawak dengan usikkan Syukri sendiri.

Video tersebut ditonton sehingga 100 ribu tontonan dilihat. Bayangkan lah kalau terkentot pada wajah Janna, apa berlaku agaknya.

Syukri seorang yang happy go lucky begitu dengan Janna Nick, sebegitu rapat hubungan nereka bersama dek kerana sering bekerja bersama. Malah mereka sudah berkawan baik sehinggakan apa kerja bersama menjadi kebiasaan bergurau senda.

Lihatlah mereka menjadi kekaaasih didalam drama dan mereka sangat serasi bila digandingankan. Sehingga mereka menjadi pasangan yang sangat secocok dalam drama yang diberikan pada mereka.

Penonton dan peminat juga suka akan lakonan mereka. Tapi bila melihat mereka berlakon dengan betul memang lawak. Apatah lagi babak yang diputung. Banyak komen netizen termasuk Che Ta, antara komen-komen mereka adalah sedemikian.

Semua babak yang dibawa oleh Janna sangat mendalam wataknya malah pelbagai watak yang menjadi cabaran juga boleh dilakonkan oleh beliau. Sama padan sama hebat mereka menjadi seorang pelakon yang mantap.

Sumber: ig jannanick

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!