Connect with us

Hiburan

“Walaupun pakai pakaian peliik tapi masih jaga aur4t kat dalam” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 1c1fba6175790f6686ba4e62a138a034 Scaled

Selalunya Aina Abdul yang seringkali terlihat memakai pakaian yang sangat lain daripada yang lain. Akan tetapinkali ini bukan sahaja Aina Abdul, malah Dato Seri Vida atau Dsv juga semakin rnacak mengenakan busana yang an3h dan peliik dan juga lain daripada yang lain. Melihat pakaian tersebut, terlihat juga Aina Abdul dan ramai yang menyamakan mereka berdua.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat Dsv yang memakai sedemikian semakin rancak netizen mengata, apatah lagi memnag kelihatan tidak sesuai apabila Dsv memakai, sama juga semasa berjalan jelas kelihatan Dsv tidak selesa.

World Wide24.com F80b25d57988245d3ebd099ff2fa20e5

Rupanya ada kipas didalam pakaian tersebut. Sebab itulah Dsv tidak keligatan panas, namun masih jelas keligatan tidak selesa. Alhamdulilah masih menjaga aur4t dnegan baik. Dsv juga sangat berkeyakinan tinggi.

Dsv juga seorang bos yang baik, meskipun terkesan dalam dunia hiburan namun ia semakin baik kerana marketing yang baik untuk perniagaannya. Walaupun nampak seperti senang tapi banyak usaha Dsv untuk mendapat tempat hari ini.

World Wide24.com Ba1514d4b4a768585021fbcc598effb0

Lihat video yang diperkongsikan ramai yang menjadi ses4k napas, malah ramai juga mengecam Dsv dek kerana memakai pakaian yang peliik. Sebekum ini Aina Abdul dan kini Dsv seperti mengijut jejaknya pula.

Lihatlah video yang selepas ini, memang pandai Dsv menutup aur4t dengan baik, perkara itu pula menjadi pujian kepadanya dek kerana walau bagaiamanapun mengenakan fesyen, aur4t tetap dijaga baik.

Beliau mempunyai empat orang cahaya mata namun dua daripadanya telah menghadap Ilahi dek kerana kebak4ran yang berlaku di Ipoh suatu masa dahulu. Sekarang anaknya berbakti kepada beliau dengan baik dan nampak anaknya Cik B dan Kacak sangat berjaya sekarang.

Pelbagai komen menarik pada kedua video ini. Lihatlah pelbagai komen yang mereka tulis. Ramai yang memuji kerana menutup aur4t dan ramai kurang gemar akan pakaian Dsv. Lihatlah antara komen mereka.

World Wide24.com D4f5012b9c549dc3987da99aa2481719

Anak-anak nya memang baik dan sentiasa menjadi inspirasi, hasil didikan Dsv sangat berjaya apatah lagi beliau sebagai ibu suka mendoakan yang baik-baik kepada anak beliau.

Sumber: ig datoserivida

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!