Connect with us

Hiburan

“Ultramen taro kembali, Koi fikir koi selamat”- Khiriah

Published

on

Selebriti terkenal Khiriah sudah sinonim dengan industri lakonan, banyak lakonannya sebelum sebelum ini yang tular di media sosial. Khiriah yang kita kenal seorang yang lembut sangat berbakat dalam lakonan. Setiap apa jua watak yang di berikan pengarah pasti akan di bawa dengan baik oleh Khiriah. Khiriah juga akan menjiwai setiap watak yang di berikan dengan bagus.

Watak sedih ataupun watak lawaak semua di baca dengan baik. Di khabarkan sekarang dia sedang shooting bersama sama dengan dato Fizz Fairuz untuk drama terbaru mereka berdua.

Gandingan mereka ini nampak sangat serasi dan juga sangat sempoi. Mana taknya sering tular scene scene spontan mereka berdua Sorang suka menyak4t sorang lagi melaatah. Memang huru hara lah kat set dengan telatah mereka berdua.

Dato Fizz ini bukan biasa biasa cara menyak4t nya kepada Khiriah pasti akan riuuh dengan gaya gaya pelik yang akan muncul secara spontan aduhai lawak betul.

Kalau sebelum ini tular tentang video Dato Fizz kena tamp4r hari ini tular pula satu video yang memang kelakar di set. Dato Fizz Fairuz mula mula nampak baik tunduuk tunduk macam cerita jepuun tu sebab nak keluar berkerja tapi last last terkena juga Khiriah.

Kalau tak melaawak atau menyak4t bukan Dato Fizz Fairuz lah kan, kesian juga Khiriah tapi nampak mereka sangat sempoi dan happy sahaja di set. Kiranya Khiriah pun okay okay sahaja walaupun setiap kali shooting ada je benda yang Dato nak buat.

Menerusi perkongsian video terbaru Khiriah dia menyatakan yang moment moment shooting bersama dato akan jadi kenangan indah untuknya. Mungkin mereka sudah rapat seperti kawan.

Selain itu Khiriah juga ada menyatakan yang dia berharap akan shooting bersama dato fizz fairuz lagi untuk masa akan datang. Dalam video tersebut dato fizz sempat buat bunyi kuat niaat nak bagi khiriah terkejuut tetapi lain macam pulak gaya yang keluarnya. Ultramen terus aduhai. Korang boleh tengok video tersebut di tiktok Khiriah

Netizen juga ada berkongsi yang video ini sangat kelakar dan suka sangat gandingan mereka bersama. Ada juga yang tidak sabar untuk menanti drama mereka berdua di tayangkan di tv nanti.

Dato Fizz Fairuz juga ada menyakaat Khiriah untuk last day shooting aduhai sempaat lagi dato ni kan. Menerusi perkongsian video tersebuut dia tengah membasuh kereta dan scene khiriah datang selepas balik dari hantar barang, tiba tiba dato sembuur air di muka khiriah aduhai guraau kasaar lah dato ni.

Khiriah nampak sangat spoorting dan redha sahaja dengan apa yang di lakukan dato. Dia sempat gelaak sebab kelakar tapi nasib dia tidak melatah dengan apa apa aksi yang peliik lagi kan.

Alahai memang video video mereka pasti akan membuatkan semua peminat mereka akan gelaak sakan sampai ramai yang akan repeat tengok lagi sebab terhibuur. Sudah boleh tukar watak dah diorang ini watak komedi ke. Semoga Khiriah dan dato sentiasa sukses dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!