Connect with us

Hiburan

“Handsomenya yg laki tu cam lee min ho”- Netizen

Published

on

2D37686D 7FA1 4D0A 9739 6B5D2FA57B29 Scaled

Shiera seorang selebriti yang terkenal dengan gelagatnya yang sangat sempoi dan kelakar. Ada sahaja lawaak spontan yang dia akan buat apabila berborak ataupun bercerita. Shiera sekarang berkerja secara tetap sebagai Dj suria, coletehnya di radio pasti selalu menghiburkan pendengar pasti akan ada lawak bersahaja ketika on air.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Shiera juga nampak sangat aktif membuat content di instagram dan sering mempromosikan produk review yang di terima. Suka sangat kalau tengok Shiera buat review makanan nampak bersahaja sekali ijoy join memang bertambah kelakar

CB85FFAA F4E1 4733 913A FE9947ECE75B

Shiera juga sebelum ini aktif berlakon tetapi sekarang dia hanya menumpukan kerjayanya sebagai dj di suria mungkin sangat sibuk dengan tugasan harian sebagai dj.

Shiera di kurniakan 3 orang anak 2 perempuan dan sorang lelaki. Biasa kita selalu tengok odah yang sering di kongsikan Shiera di ruangan instagram nya jarang sekali anak pertama dan anak keduanya di kongsikan.

61C8FB8B 7178 4153 AC8A B94FF4376C27

Aira juga yang pernah viiral dulu dengan lukisan animenya. Aira sangat berbakat, tetapi dia nampak sedikit lasaak tidak seperti perempuan biasa.

Menerusi perkongsian daripada instagram shiera dia berkongsi video kesemua ahli keluarganya sedang menunggu hotel. Shiera sempat berguraau dengan anak anaknya,

Shiera berseleroh yang Aira duduk macam laki, rupa macam janna nick cerita tomb0y tu dah. Manakala yang lelaki pula duduk lembuut macam perempuan. Aduhai kelakar habis macam mana boleh terbaliik tu kan.

Biasalah anak anak mesti ada minat mereka sendiri mungkin mereka hanya mengikut artis idaman mereka sahaja.

C6609535 A6B4 42EE 8481 BC4B8E6E483F

Ramai juga yang memberi komen Shiera sangat kelakar dan boleh buat family show dah keluarga Shiera semua kelakar dan uniik. Yang paling sempoi dan banyak cakap sikit kebiasaanya odah. Odah nampak ikut maknya suka berceloteh.

Ada juga netizen memberi nasihat supaya Shiera seharusnya menitik beratkan tentang perubahan anak anaknya dan memberi ajaran agam4 secukupnya supaya anak anak tidak tersalah mengikut gaya yang di hr4mkn ag4ma.

E3C0F529 CFE6 4F7F A988 31F7D8421F8A

Sememangnya perkara ini harus di ambil serius oleh Shiera. Aira perlu di asuh menjadi seorang perempuan yang sebetulnya sebelum dia meningkat dewasa. Yang lelaki tu nampak sahaja jantannya cuma suka dress up dan buat rambut macam artis kpop kot. Semoga Shiera sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!