Connect with us

Hiburan

Tular dakwaan ternampak baby bump isteri, akhirnya Beto Kusyairi bersuara

Published

on

World Wide24.com 57f5823032ac17a4c0de5a59d04b0d87

Tidak di nafikan bahawa kehidupan berumahtangga pastinya akan lebih meriah dengan kehadiran anak. Kehadiran anak anak menyemarakkan lagi hubungan kekeluargaan dan kasih sayang dalam keluarga dan juga antara pasangan suami isteri. Hubungan dan ikatan kekeluargaan terasa seolah lebih utuh dan lengkap dengan kehadiran zuriat sebagai tanda kasih sayang suami isteri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Namun begitu, buat pasangan yang masih menantikan kehadiran cahaya mata, kehidupan berdua juga bukanlah satu kesalahan memandangkan zuriat merupakan anugerah yang di berikan oleh Allah kepada hambaNya.

World Wide24.com 3f501837b6c43afc178c91b79dd8c319

Sekiranya masih belum di kurniakan cahaya mata, tidak semestinya tidak merasa bahagia. Situasi berkenaan di hadapi oleh beberapa selebriti yang masih belum di kurniakan zuriat. Antara pasangan yang belum di kurniakan zuriat adalah Beto Kusyairi dan isteri.

Pasangan ini mendirikan rumahtangga pada tahun 2008 dan kini setelah hampir 15 tahun hidup berdua, mereka berdua masih lagi belum di kurniakan dengan kehadiran cahaya mata pertama.

World Wide24.com B9e888ca9ceb3786d34e3cba15f569e3

Meskipun kerap Kali soalan mengenai cahaya mata di ajukan Oleh peminat namun Beto tidak begitu tertekan dan masih lagi santai menjawab soalan berkenaan dengan berlapang dada.

Baru baru ini tular di tiktok berita mengenai kehamilan isteri Beto apabila Beto di lihat mengusap perut isterinya ketika di Majlis anugerah Bintang Popular tempoh hari.

World Wide24.com C1c73f6bfede6d6653f58f546a4a0616

Menerusi sesi siaran langsung di tiktok, pemenang aktor filem popular itu bagaimana pun menjelaskan bahawa isterinya masih belum mengandung dan situasi ketika itu mungkin menyebabkan peminat Salah faham.

Situasi yang di maksudkan Oleh Beto adalah apabila sudut kamera ketika gambar di ambil dan tindakan Beto mengusap perut isterinya hanyalah kebetulan sahaja.

@betokusyairy8

Replying to @🌹Julia🌹 Doakan yang baik-baik🤲🏻 #betokusyairy #betokhusyairy #fyp #fypシ #fypage #masukfyp #fypage #foryoupage #berandatiktok

♬ Pretty song that imaged a sleeping baby – Azuline

Di dalam sesi siaran langsung itu, Beto turut menjelaskan salah faham netizen mengenai kehamilan isterinya berkenaan bagi mengelakkan netizen menaruh harapan.

Mengintai ke ruangan komen, para peminat berkata mereka memahami keadaan Beto dan meminta Beto supaya tidak terlalu tertekan dengan pertanyaan orang ramai mengenai zuriat.

World Wide24.com 414365bdff778d487e13d20c0b0572eb

Para peminat yang menyokong beliau juga turut mendoakan supaya isteri beliau berpeluang merasai pengalaman hamil dan pasangan itu juga akan menimang cahaya mata dalam mata terdekat.

Para peminat juga menyokong kenyataan Beto yang berkata beliau tidak menantikan cahaya mata dan mereka berdua hidup gembira.

Kebahagiaan tidak di ukur dengan kehadiran anak. Hidup berdua juga masih boleh bahagia dengan cara mereka sendiri. Berikut di kongsikan komen Netizen.

World Wide24.com F5f631bb53921db4ef7044e809a7e85f

Terdahulu, di dalam anugerah bintang popular yang berlangsung malam jumaat yang lalu, pelakon Beto Kusyairi telah memenangi anugerah aktor filem popular dan menepis 4 lagi calon akhir lain iaitu Datuk Adi Putra, Fattah Amin, Zizan Razak dan juga Zul Ariffin.

Sumber: ig betokusyairi8

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!