Connect with us

Hiburan

“Muka last Ana Nayla tu memang mengenang nasib” – Ayda Jebat

Published

on

Selepas berita kehamilan yang belum pasti oleh Ain Edruce, kini berita kehamilan yang benar pasti oleh Ayda Jebat pula. Rupanya beliau juga merancang kehamilan dan mahu menambah anak dan beliau serta suami memang mahukan anak yang ramai. Semoga anak keduanya anak lelaki dek kerana anak pertama mereka adalah anak perempuan dan diberi nama Ana Nayla.

Tahniah diucapkan kepada Ayda, nampaknya ramai artis yang mahu menambah zur1at, semoga semua sihat-sihat belaka. Seronoknya melihat kelahiran baharu apatah lagi anak-anak artis semua comel belaka.

Baru berusia dua tahun, kini Ayda sudah berbdan dua dengan usia kandungan adalah lima bulan. Rasanya sebelum ini adalah melalui pembed4han kelahiran yang sebelum ini, pasti amat dekat jarak kehamilan kedua membimb4ngkan namun semoga ia tidak menjejaskan kesihatan Ayda.

Ayda Jebat dan Nabil memang merancang untuk memiliki anak kedua, dan ia adalah suatu kejayaan yang mereka kecapi apabila sudah berjaya hamil. Alhamdulilah dan ucapan tahniah tidak berhenti diruangan komen.

Lihat video di akhir tu, pada hari raya lalu Ayda membuat video perkongsian memberitahu kepada suaminya dan keluarga bahawa beliau sedang hamil.

Memang ia satu kejvtan yang menggembirakan dek kerana mereka menantikan kehadiran insan baharu didalam keluarga mereka.

Sudah lima bulan kehamilan baharulah Ayda mahu berkongsikannya kepada media, dan kepada peminatnya. Peminat dan pengikutnya semua merasa gembira dan rakan artis turut mengucapkan ucapan tahniah dan sama-sama gembira.

Berita kegembiraan ini sangat disukai oleh ramai orang dan semua peminatnya menyukai perkongsian oleh Ayda yang mengakui bahawa sedang hamil 5 bulan.

Seronoklah Nabil selepas beberapa banyak kali mencuba menghasilkannya kata mereka. Ana nayla kan anak sulung. Memang mengenang nasib menjaga adik lah agaknya.

Lihatlah antara komen mereka. Ramai yang merasa gembira dengan berita kehamilan kedua Ayda Jebat, yang pasti peminat sudah tidak sabar akan bayi baru daripada Ayda dan Nabil. Comel je anaknya yang pertama Ana Nayla, gembira ke sediih dik.

Rupanya dah lima bulan didalam perut Ayda dengan sihat walafiat. Pandai Ayda menyimpan rahsia dan boleh memberikan kejvtan kepada suaminya. Malah re4ksi anaknya Ana juga sangat comel.

Sumber: ig aydajebat

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!