Connect with us

Hiburan

“Tu Fattah Amin ke, hensem giler, aku rasa bur0kk taw” – KJ

Published

on

World Wide24.com 25a9bc0159ed13b47449f57fc3661b26

Pelawaan untuk menjadi penyampai radio Hotfm kepada bekas mnteri kesihatan iaitu Khairy Jamaluddin atau lebih di kenali sebagai KJ telah di sambut baik oleh ahli plitik tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Keptusan KJ untuk menyertai keluarga HotFm sebagai rakan penyampai kepada Farah Fauzana, Johan dan juga AG telah membuatkan stesen radio berkenaan bertambah meriah dengan kehadiran ahli plitik berkenaan.

Kehadiran KJ sebagai penyampai radio juga turut menerima maklum balas yang positif dan di sambut baik oleh para pendengar setia stesen radio itu. KJ bersiaran bersama rakan penyampai Farah Fauzana, Johan dan juga AG pada slot Bekpes Hot setiap pagi.

World Wide24.com Aada62febbabb3c3c1fc3fd5ab4d08a1

Baru baru ini KJ menghadiri majlis anugerah bintang popular memandangkan beliau kini turut menyertai industri seni sebagai penyampai radio.

Pengalaman pertama mengahadiri majlis seni itu amat berbeza dengan majlis plitik dan majlis anjuran kerajaan yang biasa di hadirinya sebelum ini.

World Wide24.com 4d4b96a8c4e7d5bf8cbb4c40104a28a5

Menerusi perkongsian di tiktok hotfm, bekas mnteri kesihatan itu menceritakan perasaan dan pengalaman beliau menghadiri Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian buat pertama kali.

Walaupun rata rata orang ramai sememangnya mengenali beliau, namun sebagai seseorang yang berkecimpung dalam bidang plitik selama ini, beliau di sifatkan sebagai masih baru dalam industri seni dan dunia hiburan.

@hotfm976_

Pagi ni, Chief @Khairykj share experience datang ABPBH tau gais! Tapi, Chief rasa dia “buruk”?! Sebab terpukau tengok @l@Fattah Amin handsome! Tengok la reaction KJ 🤣🤣 Chief, Chief tau tak, malam ABPBH tu, Chief yang macam MOVIE STAR TAU! Dah macam ala-ala Tony Stark! 😍😍 #KJJadiDJ #BekpesHot #JohanKiniDiHotFM #YangHangatDanTerbaik #hotfm #hotfmnomborsatu

♬ original sound – Hot FM – Hot FM

Ketika beliau hadir di majlis tersebut, beliau bercerita mengenai kemeriahan majlis berkenaan yang di hadiri oleh para selebriti yang terdiri daripada pelakon dan artis yang di kenali ramai.

KJ kemudiannya menceritakan mengenai perasaan beliau apabila bertemu pelakon Fattah Amin. Menurut KJ apabila beliau melihat Fattah Amin, beliau merasa “insecure”.

World Wide24.com 67745ae7deca88c68c774bde7834b974

Pada pendapat KJ, Fattah Amin kelihatan sangat segak dan beliau menyifatkan penampilan Fattah Amin itu sebagai seorang bintang filem sehingga membuatkan beliau merasa rendah diri.

Mengintai ke ruangan komen, Netizen berkata memahami perasaan KJ apabila melihat Fattah Amin kerana Netizen juga berkongsi perasaan mereka yang terkesima melihat Fattah Amin yang segak apabila berjumpa secara peribadi.

World Wide24.com 6b16e24bba11e73169d50f2fae4676f4

Farah Fauzana sebagai rakan penyampai juga sangat terkejut dengan kenyataan KJ apabila beliau memuji betapa segaknya Fattah Amin dan KJ juga merasa “insecure” apabila bertemu Fattah Amin.

Bagaimanapun, Netizen berkata perasaan yang di lalui oleh KJ ketika bertemu Fattah Amin itu sebenarnya turut menggambarkan perasaan Netizen juga apabila mereka bertemu KJ. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com Ca6d37b5259012e367335f84d46469e6

Sementara itu, Netizen berkata bekas mnteri kesihatan itu tidak sepatutnya merasa rendah diri kerana beliau juga turut kelihatan segak pada malam anugerah bintang popular berkenaan. Malahan Netizen berkata KJ kelihatan seperti watak filem popular iaitu Tony Stark.

Sumber: tiktok hotfm

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu . Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!