Connect with us

Hiburan

“Aku terpikir la camne Mirul pikat Ain dulu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 171b599585899133419dae1bb379d0fa Scaled

Ain Edruce, terkenal dengan sikapnya yang kelakar dan lucu, bukan itu sahaja malah kini suaminya yang dulu seorang pem4lu dan pendiam kini sudah pun pandai berlakon kerana ajarannya. Mereka mempunyai seorang cahaya mata perempuan dan memang Ain ada menyatakan bahawa beliau mahukan anak lelaki pula selepas ini. Melihat perkongsian yang terbaharu, kemungkinan Ain sedang hamil.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat daripada apa yang Ain mahu sampaikan dan memberikan kejvtan kepada suaminya, namun re4ksi muka suaminya memang tidak seperti yang diingini. Menunggu perkara sebenar daripada Ain sendiri.

World Wide24.com Ad403e216db4b20487b0a78a0685ee3b

Penantian beliau untuk mempunyai anak kedua adalah tidak begitu lama kerana Soraya anak pertama mereka baharu sahaja berusia 3 tahun, jadinya ia adalah jarak yang dekat dan tidak jarak jauh. Sekiranya benar beliau hamil sudah lasti ramai yang turut bergembira.

Menantikan kehadiran insan baharu didalam sebuah rumahtangga memang sebenarnya suatu penantian yang ditunggu-tunggu. Namun dek kerana dunia artis pada masa kini terlalu banyak or4nk dan plot twist, jadinya Ain punya perkongsian adalah sukar diramal.

World Wide24.com F6d9f7aec60d24ddfed2fa27d5c04501

Lihatlah perkongsian beliau yang keluar daripada tandas. Memang selalunya mahu menunjukkan keputvsan ujian kehamilan memang daripada tand4s dan kemudian terus ke suami untuk mengejvtkannya dengan berita gembira. Namun muka suaminya amat tidak memberikan kerjasama yang baik.

@ain.edruce

PART 1 : Akhirnya, benda yang ain paling tunggu tunggu, yang reaction mirul tu, korang faham faham la, lelaki bukan faham sangat suprise ni 😭😭😒

♬ original sound – NURULAIN BT EDRUCE – NURULAIN BT EDRUCE

Sama ada ianya benar atau tidak. Atau sebenarnya ia adalah keluaran produk baharu oleh Ain dek kerana beliau juga antara dut4 sebuah produk. Disebabkan itu ramai peminat masih menunggu apakah sebenar yang ditunjuk kepada suaminya itu.

World Wide24.com 2c76abfe4b44ae4e360219efd226fe9e

Bukan sahaja mendapat lebih 80 ribu sukaan, malah mendapat lebih 800 komen yang diberikan pada perkongsian tersebut. Malah ramai yang mendoakan jugak kepada Ain supaya mendapat anak kedua yang baik dan soleh.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai komen daripada netizen. Semua mendoakan yang baik-baik malah mengharap agar benar kehamilannya itu.

Ramai juga menanti bahagian kedua oleh perkongsian itu. Lihatlah antara komen mereka. Ramai yang merasai benar hamil dan ramai yang merasa ada produk baharu.

World Wide24.com 969b9716d22bd352297d9ea8c87f235c

Setiap rumah tangga yang didirikan pastinya ingin mempunyai zuri4t sendiri. Apabila sudah mempunyai seorang anak pasti hasrat untuk menambah anak yang berlainan jantina pula. Inya Allah jika diizinkan nanti Ain akan mendapat anak lelaki pula.

Sumber: tiktok ainedruce

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!