Connect with us

Hiburan

“Tolonglah saya followers 8 org je, lem4h”- Sharifah Shahira

Published

on

Aplikasi tiktok diperkenalkan pada tahun 2016, namun di Malaysia pada awal tahun 2019. Tidak semua rakyat Malaysia menggunakannya, selepas mengetahui keseronokan dan bileh digunakan untuk perniagaan, barulah ramai yang mula memuat turun dan menggunakan aplikasi tiktok ini. Pengguna aplikasi ini tidak mengira umur, dan tidak memerluk4n bayaran. Semua boleh menggunakannya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Pelakon terkenal Sharifah Shahira, baru sahaja ingin mencuba menggunakan aplikasi tersebut. Baru sahaja memuat naik aplikasi tersebut dan mempunyai 8 orang pengikut.

Mana tidaknya, akaun tiktok baru saja dicipta, mestilah pengikut pun baru. Tidak mungkin baru dicipta terus pengikut ribu-riban.

Namun, selepas 10 jam perkongsian itu berlalu, angka pengikut Shiera di tiktok meningkat kepada 16.4 ribu. Artis pujaan ramai, mestilah peminat ramai ni.

Nama akaun Shiera di tiktok ialah Shieraijoy. Itu adalah akaun rasmi beliau dan baru sahaja dicipta kurang dari 24jam.

Ramai lagi sebenarnya yang masih belum mempunyai akaun tiktok,dan ramai tidak tahu apa kelebihannya. Namun banyak juga syarat dan pantang larang di aplikasi tersebut.

Peminat-peminat sangat membantu apabila tahu sahaja artis pujaan mereka sudah mempunyai akaun tiktok,terus mereka meluru menekan simbul ikuti di aplikasi tiktok.

Ada yang memberi rrspon di ruangan komen bahawa mereka sudah ikuti dan memang ingatkan baru saja 12, 13 pengikut namun, sudah lebih 10 ribu semasa mereka sudah ikuti.

Shiera juga seorang pengacara suatu masa dahulu, dan kini lebih kepada bidang lakonan. Masih bergiat aktif dalam lakonan, juga mempunyai perniagaan sendiri bersama suaminya, Ijoy.

Sumber: ig shieraijoy

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!