Connect with us

Hiburan

“Sampai skrg saya panggil mukhsin”- Netizen

Published

on

Perjalanan artis dalam dunia hiburan bukan sesuatu yang mudah, malah ada yang bermula dengan bersusah payah dan membelajari banyak pengalaman untuk mencapai sesuatu tahap yang berjaya. Begitu juga ada, ada yang dari seawal zaman kanak-kanak hingga sekarang masih berjaya bertahan dalam dunia lakonan dan menjadi semakin lebih berbakat dan masih merendah diri.

Seperti Syafie Naswip, seorang yang sangat berbakat besar. Malah, dari awal kanak-kanak wataknya telah hidup dan sangat menjiwai watak. Memang berbakat besar dan pandai memainkan peranan sesuatu watak.

Beliau bermula popular dengan melakonkan watak dan filem Mukhsin dan sehingga kini nama Mukhsin masih melekat pada dirinya dengan pandangan dari netizen sendiri.

Selepas Mukhsin, Wadi juga satu comeback dari Syafie, tetapi kini namanya terus mekar dan sentiasa ada watak menarik darinya.

Beliau juga sangat sukakan bollywood, dan suka menari di aplikasi tiktok bersama rakan artis. Beliau seorang yang snagat merendah diri dan diharapkan sebegitu hingga akhirnya.

Pelbagai watak telah Syafie lakonkan, antara yang memberi kesan kepada peminat ialah watak beliau seorang anak yang sangat syaangkan ibu tirinya namun di akhir cerita beliau juga disayangi.

Komen netizen mengenai video yang dieditnya itu, memberi kesan istimeea kerana itu merupakan pengenalan watak kepada peminat.

Peminat juga suka akan setiap watak yang dilakonkan,dilihat komen-komen yang diberikan sangatlah positif dan memberi semangat. Antara komen peminat adalah “mukhsin sampai sekarang”, “wadi is my favourite”, dan banyak lagi komen peminat.

Bila agaknya Syafie akan mendirikan rumah tangga bersama tunangnya ya. Kami sentiasa menunngu nasi minyak dari Syafie.

Sumber: syafienaswip

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!