Connect with us

Hiburan

“Tergelak beso tengok, s0ri khai”- Netizen

Published

on

PicsArt 02 16 08.45.18 Scaled

Si kacak Khai Bahar buat hal pula, kali ini beliau memuat naik di story beliau menggunakan filter mempunyai misai. Alahai ada misai pun kacak betul. Membuat ramai ‘repost’ hantaran berikut. Perkongsian di laman ig mamazue membuatkan peminat geram dan merasakan beliau bertambah vomel apabila mempunyai misai. Seolah-olah seorang yang sangat matang dan berusia.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Khai Bahar memuat pada story ig beliau, namun ramai yang muat naik semula, dan ia mendapat sukaan daripada peminat-peminat beliau.

Screenshot 20220216 072450 Instagram

Sebenarnya Khai seorang yang pemalu, namun kini beliau sudah semakin boleh berusaha untuk kawal tahap malu beliau.

Semakin hari semakin kacak, malah vokal nyanyian juga semakin mantap. Dikatakan beliau memang akan menjadi agenda dan legend suatu hari nanti.

Screenshot 20220216 072646 Instagram

Sebenarnya mempunyai misai tidaklah kelakar, tetapi bila wajah Khai yang mempunyai misai selebat itu. Memang kelakar pun.

Andai kata beliau memiliki misai seperti itu, adakah ada lagi peminat dibahu beliau. Ya, semestinya. Bukan kerana dek misai pula orang tidak mahu menyokongmu Khai.

Screenshot 20220216 083947 Instagram

Khai ini pandai menghiburkan. Sekarang beliau beran1kan diri dalam mengikut trend tiktok dan live di tiktok, namun belum mahir lagi.

Komen netizen tidak banyak di akaun ig ini kerana ia dimuat naik semula. Namun masih ada yang terhibur dan mentertawakan Khai sekiranya berwajah misai lebat seperti itu. Lihat komen-komen mereka.

Screenshot 20220216 072341 Instagram

Mungkin ada perancangan untuk konsert seterusnya kerana penyambutan yang baik untuk konsert baru-baru ini. Semoga berjalan lancar.

Sumber: ig mamazue_kbe

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!