Connect with us

Hiburan

“Bang macam kajol lah, ingat siapa tadi”-Nadia Hasnan

Published

on

PicsArt 02 17 08.39.38 Scaled

Bukan sahaja berbakat dalam dunia komedi, Ropie juga berbakat dalam dunia lakonan. Malah, beliau lebih menonjol didalam watak Pak Kodi. Sekarang, beliau lebih mengembangkan bakatnya, sehingga berlakon dalam sebuah filem. Yang istimewanya ialah, filem tamil. Malah, kelainan kali ini adalah watak beliau sebagai seorang wanita. Berani mencabar diri dalam lakonan berlainan cara.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Baru sahaja dalam set penggambaran, cara penampilan sahaja telah membuatkan ramai tertawa. Belum lagi melihat hasilnya, sudah dikatakan lucu.

Screenshot 20220217 075211 Instagram

Beliau seorang yang legend, namanya gah disebut tanpa ada sebarang calitan kontr0versi. Mampu mengekalkan nama selama puluh tahun di industri hiburan.

Bermula dengan Cecupak, kemudian JKKK, dan kini melebarkan sayapnya di filem tamil pula. Berbakat besar dan berjiwa rakyat.

Screenshot 20220217 075115 Instagram

Pengarah filem paling berani, memberikan watak wanita kepada Ropie, pasti sesuatu yang luar biasa. Dan pasti ditunggu-tunggu peminat Ropie.

Ropie juga seorang yang sangat merendah diri dan baik hati. Banyak drama-drama dan filem lakonan Ropie telah mendapat anugerah. Beliau memang berbakat yang luar biasa.

Screenshot 20220217 074907 Instagram

Memang hebat sehinggakan pengarah filem tamil pun mahukan bakat Ropie diketengahkan. Pasti akan mendapat sambutan yang sangat baik.

“Ok sis confius…filem tamil tapi tajuk sawadikap tu mcm ala thai plak”, “wish segak la”, antara komen mereka.

IMG 20220216 WA0053

Ropie amat sedih dengan pemergian rakan baiknya baru-baru ini namun hidup mesti diteruskan. Kita doakan mereka ditempatkan dikalangan orang yang soleh.

Sumber: ig ropie_sryn_official

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!