Connect with us

Hiburan

“Dah macam avatar”- Sheila Rusly

Published

on

PicsArt 02 14 02.51.02 Scaled

Dilihat dari perkongsian Sheila Rusly dengan kapsyen “Dah macam Avatar”, ingatkan kenapalah. Rupanya hidungnya bngkak. Dilihat batang hidungnya bengkak kerana di ‘smash’ oleh anaknya Haq. Nasib baiklah tidak mengalami kec3deraan yang ter0k. Sheila Rusly yang memang rapat dengan anak-anaknya bermain badminton kemudian dengan tidak sengaja menghayun raket mengenai batang hidung mamanya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bukan sengaja pasti itu yang berlaku dan pasti anaknya Haq amatlah kesal dan menyesal dan benar-benar rasa bersalah kerana perkara itu terjadi.

Screenshot 20220214 133810 Instagram

Adatlah kalau yang tidak diingini berlaku bukannya kita merancang. Jika sudah tertulis terkena bagaimana hendak elak nya. Bakal menimang cucu pertama tidak lama lagi.

Apa agaknya nama yang akan diberi kepada cucu sulungnya itu. Kerana nama anak-anak beliau memang unik dan penuh makna yang baik-baik.

Screenshot 20220214 133901 Instagram

Sheila Rusly ramai anak angkat, semuanya mengakui beliau sebagai Mami dan beliau juga mengakui semua sebagai anak beliau. Anak-anak angkat beliau selesa bila bersamanya.

Haq merupakan anak sulung beliau dan suami, Tok Sidang. Anak yang manja dengan kedua ibubapanya. Pasti beliau tidak sengaja dan sangat rasa bersalah menyelubungi diri.

Screenshot 20220214 134722 Instagram

Ramai yang memberikan komen berhati-hati semasa melakukan aktiviti seharian. Begitu juga komen peminat supaya menjaga keselamatan diri ini.

Ada yang mentertawakan beliau namun beliau mengakui beliau juga tertawa melihat diri sendiri. Tak mengaoa beliau maafkan siapa yang tertawa. Antara komen-komen mereka ialah seperti ini.

Screenshot 20220214 133750 Instagram

Sheila Rusly juga seorang penerbit drama dan suaminya seorang pengarah yang hebat. Drama-drama mereka semua berjaya menambat hati penonton dengan para pelakon yang hebat-hebat belaka.

Sumber: IG sheilarusly_jspictures

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0py p4ste tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!