Connect with us

Hiburan

“Senang je kan, hah kan je, tak payah nak hahaha sangat”- Netizen

Published

on

Memang trend terkinilah semua masyarakat mahu ikut trend terbaharu. Tak ketinggalan artis juga begitu. Dilihat di laman ig Ruhainies, atau dipanggil Anis, dan dua teman beliau bersama menjayakan trend tersebut dengan menyanyi sambil makan dan tidak boleh ketawa. Jika ketawa dianggap kalah dalam permainan tersebut. Namun Anis, bermain secara tidak betul.

Orang semua “ha, ha, ha” namun Anis hanya mengeluarkan satu perkataan sahaja apabila giliran beliau tiba. “Hah” sahaja dikeluarkan daripada mulutnya, dan dianggap menipu.

Namun, meskipun ia menipu dalam permainan tersebut. Semua kalah. Kerana yang tidak ketawa hanyalah Anis. Main tipu pun boleh menang juga kan.

Hanya berdurasi 2 minit sahaja namun video tersebut terlihat berpuluh ribu mata memandang. Apatah lagi di aplikasi tiktok.

Memang lumrah adat pertandingan, ada menang dan kalah namun ia lebih kepada menghiburkan semata-mata. Memang terhibur dan menghiburkan.

Sambil membuat trend terkini rasanya mereka sambil mempromosi makanan tersebut. Anis juga sedang sibuk berlakon di set penggambaran.

Komen yang tidak sokong Anis menipu tidam ada, namun ada yang mengatakan kecantikkan dan kecomelan beliau. Meskipun menipu tetap comel.

Komen yang lain hanyalah memuji, dan menyokong ada betulnya tidak perlu ber ha, ha, ha, banyak kali. Hanya perlu ha sekali sahaja. Ini antara komen netizen dan peminat.

Anis seringkali dikatakan mempunyai perhubungan dengan Zul Ariffin namun dinafikan. Mereka hanya berkawan rapat dan sangat baik.

Sumber: ig ruhainies7

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!