Connect with us

Hiburan

“Senang je kan, hah kan je, tak payah nak hahaha sangat”- Netizen

Published

on

PicsArt 02 12 11.13.40 Scaled

Memang trend terkinilah semua masyarakat mahu ikut trend terbaharu. Tak ketinggalan artis juga begitu. Dilihat di laman ig Ruhainies, atau dipanggil Anis, dan dua teman beliau bersama menjayakan trend tersebut dengan menyanyi sambil makan dan tidak boleh ketawa. Jika ketawa dianggap kalah dalam permainan tersebut. Namun Anis, bermain secara tidak betul.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Orang semua “ha, ha, ha” namun Anis hanya mengeluarkan satu perkataan sahaja apabila giliran beliau tiba. “Hah” sahaja dikeluarkan daripada mulutnya, dan dianggap menipu.

Screenshot 20220212 105512 Instagram

Namun, meskipun ia menipu dalam permainan tersebut. Semua kalah. Kerana yang tidak ketawa hanyalah Anis. Main tipu pun boleh menang juga kan.

Hanya berdurasi 2 minit sahaja namun video tersebut terlihat berpuluh ribu mata memandang. Apatah lagi di aplikasi tiktok.

Screenshot 20220212 105723 Instagram

Memang lumrah adat pertandingan, ada menang dan kalah namun ia lebih kepada menghiburkan semata-mata. Memang terhibur dan menghiburkan.

Sambil membuat trend terkini rasanya mereka sambil mempromosi makanan tersebut. Anis juga sedang sibuk berlakon di set penggambaran.

Screenshot 20220212 105737 Instagram

Komen yang tidak sokong Anis menipu tidam ada, namun ada yang mengatakan kecantikkan dan kecomelan beliau. Meskipun menipu tetap comel.

Komen yang lain hanyalah memuji, dan menyokong ada betulnya tidak perlu ber ha, ha, ha, banyak kali. Hanya perlu ha sekali sahaja. Ini antara komen netizen dan peminat.

Screenshot 20220212 105502 Instagram

Anis seringkali dikatakan mempunyai perhubungan dengan Zul Ariffin namun dinafikan. Mereka hanya berkawan rapat dan sangat baik.

Sumber: ig ruhainies7

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!