Connect with us

Hiburan

“Tak sangka nora danish suka lagu ind1a”- Netizen

Published

on

PicsArt 01 22 10.23.08

Kepelbagaian bangsa dalam kalangan rakyat Malaysia menjadikan negara kita antara negara yang harmoni dan aman sejahtera. Seperti yang ramai ketahui, tiga bangsa utama ialah Melayu, India dan Cina. Sebelum negara kita merdeka, Malaysia telah lalui pelbagai pengalaman pahit ketika dijajah negara luar. Dan kini Malaysia telah menjadi salah satu negara yang kian membangun dan maju.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tidak terkecuali, industri hiburan tempatan turut sama melahirkan pelakon dan penyanyi berbakat dari pelbagai bangsa. Malah barisan artis juga sering bekerjasama dalam menghasilkan sesebuah drama dan filem tempatan walaupun masing masingnya berlainan bangsa.

NoradanishpCYldQ71rgRD1

Seperti contoh, telefilem yang bakal ditayangkan tidak lama lagi iaitu ‘7 Minggu Sebelum Kahwin’ terbitan KRU Studio menghasilkan karya hebat mereka dengan mengetengahkan budaya perkahwinan masyarakat India menerusi salah satu babak yang dikongsi oleh pelakon Nora Danish.

Nora berkongsi video menunjukkan sebahagian lakonannya menerusi salah satu babak Nora yang kelihatan cantik memakai Lengha, iaitu salah satu pakaian popular dalam kalangan masyarakan India.

NoradanishpCYbfY7EvJwR1

Melihat pada video Nora yang sedang meraikan pasangan pengantin baru itu, ramai netizen terpegun melihat Nora yang kelihatan cantik dengan pakaian yang dipakai itu.

Wajah nora juga kekal awet muda walaupun sudah mencecah 30-an. Populariti Nora pun masih kekal dari dulu hinggalah sekarang, ada saja tawaran lakonan yang diterima Nora.

NoradanishpCYJLKlBPZNc1

“Cantiknya lah Nora ni, makin berusia makin lawa masalahnya, bestnya tengok pelbagai bngsa ni, meriah betul”-Netizen

IMG 20220122 101415

Sumber: Instagram noradanish

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!