Connect with us

Hiburan

“Macam Minah Selamat sedang tukul paku umah”-Netizen

Published

on

PicsArt 01 21 10.49.44 Scaled

Perwatakan yang diberikan kepada para pelakon mestilah mendapat kepercayaan daripada penerbit dan pengarah. Tidak akan mereka berikan kepada yang tidak mampu menjayakan sesuatu watak dengan baik, kerana untuk menjayakan sebuah drama mesti mendapat khidmat dari para pelakon yang hebat lakonannya. Begitu yang dinampak pada Elly Mazlein, memegang watak dukvn di dalam sebuah drama.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Dalam watak yang diberikan kepada Elly Mazlein atau mesra disapa Kak Lina, watak tersebut sangat dramatik dan mencabar kerana ia sedikit tidak baik untuk para penonton namun jalan cerita yang bagus.

Screenshot 20220121 085201 Instagram

Didalam drama ni pula ada babak dimana Kak Lina perlu menukul satu patung, namun Kak Lina memuk0l patung tersebut dengan perlahan bersahaja.

Kak Lina memang serasi sama ada membawa watak baik ataupun sebaliknya kerana beliau memang mempunyai bakat yang besar. Bakat yang tidak ada kurangnya, kerana itulah beliau telah menapak dan masih mampu kekal dalam bidang seni.

Screenshot 20220121 084926 Instagram

Lihat cara Kak lina mengetuk paku di patung itu, itu membuatkan peminat meneliti video tersebut, apakah Kak Lina sedang buat sama ada watak seram atau kelakar.

Berbakat menyanyi dan berlakon, malah terkini aktif dengan pengacaraan, ia membuat Kak Lina sentiasa ada ‘job’, meskipun ramai artis-artis muda sebagai saingan. Popular dengan drama Kampung People, Kak Lina kembali mengukir nama di industri seni.

Screenshot 20220121 084938 Instagram

Hampir 100 netizen memberikan komen-komen mereka mengenai video tersebut, malah tidak kisahkan watak yang dibawa namun siap memberi respon yang sangat baik dan menyokong pula Kak Lina dalam watak tersebut.

Malah ada yang menggelakkan Kak Lina kerana cara mengetuk itu lembut sahaja seperti tuan empunya badan. Bersikap lemah lembut dan sopan. Komen-komen diberikan, antaranya seperti dibawah.

Screenshot 20220121 084911 Instagram

Drama ini berada diluar kawasan Kak Lina, jadi sementara dalam set penggambaran Kak Lina tidak berjumpa suami dan anak-anak, kerinduan yang amat sangat. Bersabarlah Kak Lina, adat kerja diluar kawasan.

Sumber: ig iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!