Connect with us

Hiburan

“Dia punya menjiwai tu, sampai beg pun blh bertukar tuan”- Netizen

Published

on

PicsArt 01 20 03.32.50 Scaled

Semua pelakon cuba untuk memberikan yang terbaik dalam lakonan supaya drama yang terhasil nanti pasti akan menjadi. Apatah lagi jika babak yang sukar seperti bertmb0k, bergd0h. Seperti pelakon hebat Nad Zainal dan Fasha Sandha. Mereka berada di set penggambaran dan sedang menjalani babak pergaad0han. Seolah-olah bergd0h betul-betul je mereka ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Nasib baik memang tak ada kisah sebalik drama ini, kalau tak, itu pula jadi isu nanti.. Mereka melakonkan babak tersebut dengan bersungguh-sungguh dan ia berkesan dalam drama itu.

Screenshot 20220120 151357 Instagram

Di akhir video perkongsian Nad Zainal terlihat beliau tersarungkan beg kepunyaan Fasha Sandha. Amboi sampai tak sedar dua-dua beg ditangannya. Betul bergadvh mereka ni.

Babak tarik rambut tersebut seolah benaran kerana kelihatan Fasha menarik kebelakang kepala Nad, dan menghayunkan kakinya ke perut Nad, namun ia tidak kuat dan hanya gimik semata-mata.

Screenshot 20220120 151338 Instagram

Mereka berlakon dalam drama D3ndam seorang isteri, dan mereka pasangan m4du didalam drama tersebut, watak suami ialah Wan Raja dan Adlin Aman Ramli juga turut berlakon didalam drama ini.

Yang memberikan komen semua memuji kehebatan lakonan mereka, dan sikap kerjasama mereka amat bagus dan sentiasa bekerja dalam kumpulan.

Screenshot 20220120 151410 Instagram

Drama tersebut belum ditayangkan, dan akan ditayangkan di kaca tv anda selepas ini,pastikan korang menonton drama tersebut.

Kerana ia satu kisah kehidupan dalam masyarakat dan ada nilai murni yang perlu kita contohi.

IMG 20220120 WA0024

Kapsyen Nad pun macam nak tergelak, “undert4ker vs j0hn cena”.

Sumber: ig nad.zainal

Artikel ini disediakan oleh Oh puyu. Sebarang c0py p4ste tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!