Connect with us

Hiburan

“Aaa suka dessert, lagi2 kak nana punya”- Netizen

Published

on

PicsArt 01 23 10.58.19 Scaled

Setiap artis mempunyai perniagaan masing-masing, ada yang membuka restoren, gedung pakaian, tudung, kasut, biskut dan bermacam lagi perniagaan yang menjamin masa akan datang. Kerana mereka sudah mengetahui jika hanya bekerja tanpa mempunyai aset berpanjangan bimbang akan terhenti ditengah jalan. Jadi, sistem pasif ini adalah satu teknik pendapatan yang berpanjangan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Begitu juga Siti Nordiana, atau Nana. Membuka kiosk pencuci mulut atau namanya kiosknya nanadessert. Meskipun duta kepada Nurraysa ini masih banyak tawaran kerja, namun kesibukkannya tidak menghalang untuk berada di cawangan nanadessert.

Screenshot 20220123 105413 Instagram

Sudah mempunyai cawangan di setiap negeri dimana semua Aeon di seluruh Malaysia mempunyai nanadessert. Wah, bertuah kita sebab semua negeri ada nanadessert ini.

Untuk peminat Nana, pasti i gin mencuba setiap pencuci mulut yang bermacam aneka disediakan, sesiapa yang berdekatan Aeon bolehlah mencubanya hari ini.

Screenshot 20220123 105407 Instagram

Bagi peminat pencuci mulut juga, boleh mencuba nanadessert, pasti anda akan dapat menikmati kelainan rasa yang istimewa. Peminat pencuci mulut juga berpeluang untuk berjumpa depan mata Nana jika bernasib baik.

Lebih istimewa nanadessert ini ada menyediakan pakej segera. Nana juga sentiasa bersama peminat untuk berkongsikan keistimewaan nanadessert ini meskipun tidak dapat berada di semua cawangan.

Screenshot 20220123 105358 Instagram

Setiap komen-komen netizen memberikan kata-kata pujian dan positif untuk nanadessert kerana mereka sendiri telah merasai kenikmatan dan kelazatan pencuci mulut tersebut.

Ini antara komen peminat kerana gembira dapat berjumpa Nana, dan sekali menceritakan pencuci mulut dari Nana yang sedap dan lazat.

Screenshot 20220123 105348 Instagram

Kasihan Nana dikatakan pasangan rahsia Shuib, nasib baik Nana tampil perjelaskan keadaan. Netizen memang suka buat cerita sendiri.

Sumber: ig sitinordiana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!