Connect with us

Hiburan

“Mak tu asal boleh je eh goyang2 tangan, comel”- Netizen

Published

on

Menjaga hubungan kekeluargaan penting bagi memastikan tiada persengketaan di antara ahli keluarga. Keluarga antara satu-satunya harta yang paling bernilai buat kita. Mereka antara insan yang sentiasa ada di kala kita berada ketika susah mahupun senang. Seperti pepatah ada mengatakan, air yang dicincang tidak akan pernah putus.

Bukan setakat di luar negara saja, negara kita juga ada selebriti yang memiliki pasangan adik beradik yang popular dan berbakat dalam industri hiburan tanah air.

Antara selebriti yang mempunyai hubungan adik beradik yang cukup rapat iaitu Betty Rahmad, Erma Fatima dan Umie Aida.

Sebut saja nama tiga beradik ini, sudah ramai tahu mereka sangat sporting dan menghiburkan. Lebih lebih lagi jika mereka sekeluarga berkumpul bersama, riuh rendah dibuatnya.

Buktinya, Betty berkongsi video gelagat lucu keluarganya termasuklah Erma Fatima dan Umie Aida apabila berkumpul bersama.

Lebih menjadi perhatian warga netizen ialah gelagat comel ibu kepada Betty, Erma dan Umie iaitu Mak Mah yang ternyata melucukan.

Video tersebut turut menunjukkan seluruh keluarga Betty, Erma dan Umie memakai kostum haiwan. Sporting habis satu family ni..

“Weh aku je ke dok ulang video ni banyak2 kali, Mak kenapa cute sgt ni haha”-Netizen

Meriahnya tengok family Umi Aida, Betty Rahmad dengan Erma Fatima ni.. Nampak diorang betul-betul utamakan Mak Mah. Ibu lah ratu hati kita semua kan..

Sumber: Instagram Bettyrahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!