Connect with us

Hiburan

“Kali pertama bawa wife interview”- Ariff Bahran

Published

on

Penyanyi atau pelakon yang bermula dengan karier sebagai anak seni pastinya mempunyai satu fasa yang mana akan berjaya dengan nama yang popular, apatah lagi jika masih bujang. Jika bujang ia merupakan satu bonus dan apabila sudah berumahtangga akan membuat ‘off market’ adalah tidak benar. Jika bakat memang hebat, tidak kisah sama ada sudah berkahwin pun pasti akan diminati.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Masih ada yang merahsiakan perkhawinan kerana takut perkara tersebut terjadi, namun sebenarnya tidak perlu merahsiakan malah jika sudah berkahwin perlu dihebahkan kerana peminat akan lebih menyokong.

Ketika persembahan di Anugerah Drama Sangat, Ariff Bahran berduet bersama Sarah Suhairi dan hadir seorang wanita lain kemudian dikucup Ariff Bahran.

Selepas itu, tular Ariff Bahran sudah berkahwin walhal beliau tidak merahsiakan cuma tidak memberitahu media.

Selepas dari itu, pertama kali diundang untuk ditemubual, di stesen radio era. Merasa sedikit malu dan perasaan terharu apabila dijemput sebagai tetamu.

Beliau kini telah selesa bersama-sama isteri kemana-mana jua tanpa perlu memikirkan fikiran dan sokongan peminat. Sepatutnya dari dulu telah diperjelaskan dan dimaklumkan tentang perkara ini.

Kapsyen Ariff Bahran yang pertama kali dijemput itu sedikit gementar, mungkin akan dijemput lgi untuk kedua dan seterusnya.

Komen dari netizen mengatakan mereka adalah pasangan yang comel, dan penyampai radio juga selesa bersama mereka. Dan mereka sangat tenang apabila disoal. Antara netizen yang memberi komen.

Selepas berkahwin, pasti soal anak ditanya. Inyaallah ada rezeki nanti akan tiba masanya. Masih mida mereka berdua ini..

Sumber: ig ariffbahran

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!