Connect with us

Hiburan

“Save nama isteri Ketua Bidadariku”

Published

on

Jika kita biasa, simpan nama kenalan pasangan sebagai abang, ayang, orang rumah, atau apa yang lain-lain kebiasaan. Setiap pasangan pasti simpan kenalan nama pasangan dengan kebiasaan yang kita panggil dengan panggilan hari-hari. Begitu juga dengan semua pasangan artis namun ada yang lebih istimewa, mungkin kita boleh simpan begitu juga akan datang.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Pasangan pengantin baru, Ds Heliza dan Ds Mahadi, tidak bercinta sebelum nikah tetapi bercinta selepas menikah. Tabarakkallah.

Di segmen pasangan, rancangan Nona, tv3, pertanyaan kepada pasangan ini apakah yang disimpan nama kenalan pasangannya. Segan silu mahu menjawab.

Ds Mahadi menjawab “ketua bidadariku”. Terkesima Ds Heliza mendengar, mungkin beliau mahu mengetahui. Ds Mahadi mengangguk mengiyakannya.

Apabila bertanyakan tentang nama Ds Mahadi di simpanan kenalan Ds Heliza, begitu panjang hinggakan beliau tidak menghafalkannya.

Apa yang disimpan oleh Ds Heliza di kenalannya, ianya ialah bertaqwa, bertawakkal, beramal soleh dan bermacam lagi kata-kata yang baik. Allahu. Mereka sememangnya pasangan yang islamik. Sangat sesuai dan diberkati.

Semua komen memberikan bentuk hati sahaja di ruangan komen, dan ramai yang menyukai perkongsian majalah nona ini.

Inilah komen netizen, ada netizen yang memberikan komen sangat-sangat sweet.

Jika korang mengikuti ig Ds Heliza dan suami, pasti mengetahui perkembangan mereka yang sentiasa mendahului Tuhan Semesta Alam. Dengan doa-doa harian, pasti tenang kehidupan.

Sumber: majalahnona

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!