Connect with us

Hiburan

“Tak s0pan betul, itu pun nak tunjuk”- Netizen

Published

on

Kata orang, kalau skit per0t nak membuang kent0t tu elok dilepaskan terus, jngan ditahan-tahan baru lega tak kembung angin. Ya lah… lagipun ia kan nature call.. mana boleh ditahan-tahan. Jika bagi sesetengah orang dalam kalangan kita, perbuatan kent0t dalam keadaan terdapat orang di sekeliling agak memalvkan, apatah lagi sekiranya ia berbau dan berbunyi kuat serta pelik.

Nak pula mereka menyedari bahawa individu melakukannya adalah anda, pasti banyak mata yang memandang, akan ketawa, barangkali hanya tersenyum dan tak kurang pula yang akan buat muka tak puas hati jika ia kedengaran menjelekkan.

Begitupun, bagaimana pula jika bunyi kent0t itu dikongsikan di media sosial, cuma bau je tak boleh nak hidu, apa pendapat anda?. Jika bagi sesetengah orang, barangkali merasakan perbuatan itu agak melucukan, tapi ada juga sebaliknya.

Itu yang berlaku apabila penyanyi, Black atau nama sebenarnya, Hanifah Md Hanafiah berkongsi tentang bunyi ‘angin di bawah’ yang dikeluarkannya. Ramai rakan artis dan netizen di medsosnya yang berasa lucu turut memberikan komen mencuit hati.

“Kiwak Nye gaissss’ – Hazama, ‘Macam tgh perah habis gear 1 lepas tu termasuk gear 4… hahahaha’ – Aidid Marcello. Antara komen netizen pula: ‘tu dia banggg.. bunyi sempit tu.. kompom berbuih’, ‘Hahaha…jngan lupa cuci black rasanya ade sisa2 tu bunyi pun lain mcm’, ‘Huuu aku cukup benci lahh…tayekkkkkk betulll’.

Kalau orang lain mesti dah lari dulu atau ‘dah melekat di dinding’…yang lucunya apabila Black melepaskan bb0mm jangkanya itu, isterinya, Naquia Yasirah Mohd Khairi yang duduk di sebelah hanya melihatnya macam tak ada perasaan. Dah biasa gamaknya ya… Adeh…

Sama ada dalam nada bergurau atau sebaliknya, ada pula yang merasakan bahawa perbuatan itu agak kurang sopan, apatah lagi ia seperti disengajakan oleh Black. ‘Tak sopan betul, itu pun nak tunjuk’, antara layangan komen netizen.

Begitupun pastinya Black sendiri sekadar berkecindan untuk contentnya. Janganlah serius sangat okey… Yang pastinya memang lucu juga bunyi angin dilepaskan. Tak menahan tu… dah la panjang, ada pula saki baki di penghujungnya… huh….

Dalam pada itu, ramai juga di ruangan komen hantarannya itu yang menegur paras Black yang sudah nampak lain. Tidak lagi botak seperti lazimnya dia sebelum ini. Sebaliknya kini Black sudah menyimpan rambut. Imej baru 2022 kot.

Ramai juga yang memuji gaya baharunya itu. Apa pun moga Black terus menghiburkan peminat bukan sahaja dengan lagu-lagunya yang menyedapkan halwa telinga, tetapi juga content di medsosnya yang buat netizen tak kering gusi. Jangan macam-macam kamu ya Black…

Sumber : Ig Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!