Connect with us

Hiburan

“Tak mudah sebenarnya tugas Watie, kawin2 je terus kena uruskan anak2”- Netizen

Published

on

World Wide24.com Ee878811013b7b35b6d4ddc4244c505e

Di awal perkenalan pasangan Shuib dan Watie di landa dugaan dan ujian yang cukup besar namun mereka berdua berjaya mengharungi dugaan tersebut dan berakhir di jinjang pelamin.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Netizen juga memuji kesabaran dan ketabahan Watie dalam mengharungi situasi berkenaan. Kini ramai yang sudah mula membuka mata terhadap sikap sebenar Watie dan mengapa Watie di pilih oleh Shuib untuk menjadi isterinya.

Netizen juga berkata mereka berdua cukup sepadan kerana saling melengkapi antara satu sama lain. Watie juga banyak berk0rban kerana sudi menerima pasangan yang mempunyai anak serta menerima tempias populariti Shuib apabila perlu berhadapan dengan media kerana kehidupan Shuib sebagai seorang yang di kenali ramai.

World Wide24.com B5afe597cb7c84edf75864b159cb29b5

Netizen menyifatkan Watie sebagai seorang wanita yang kuat kerana di dalam situasi mencabar beliau masih lagi bertahan dan mampu menghadapi dugaan di mana beliau sendiri perlu menguruskan emosi diri, pasangan serta Netizen yang cukup kuat mengkritik beliau dan Shuib ketika di awal perkenalan dahulu.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram isteri Shuib itu, Watie berkongsi rutin harian beliau setiap hari yang bermula pada jam 5 pagi. Pada awal pagi lagi beliau perlu bangun dan bersiap untuk menghantar anak- anak Talita dan M4tin ke sekolah.

World Wide24.com 800a7c61e328716efce7036a83c22958

Setelah menghantar anak- anak ke sekolah, Watie juga melakukan rutin harian seperti para surirumah yang lain seperti membeli barangan dapur dan juga memasak untuk keluarga. Dedah Watie lagi, adakalanya juga beliau juga perlu menemani suami sehari suntuk.

Meninjau ke ruangan komen pula, netizen meluahkan rasa kagum mereka dengan sikap Watie terhadap anak- anak. Sifat penyayang dan keibuan Watie begitu menyerlah semasa melayani anak- anak seperti anak kandung beliau sendiri.

Netizen juga berpendapat tidak semua wanita mampu menjadi seorang ibu tiri seperti mana yang Watie lakukan. Tambahan pula Watie sebelum ini belum pernah berkahwin dan belum pernah mempunyai anak namun Watie perlu serta merta menggalas tanggung jawab untuk menjalankan tugas seorang ibu.

Di sebabkan itu lah netizen memuji sikap Watie yang mampu menyesuaikan diri dengan kehidupan dan rutin baru beliau sebagai seorang ibu segera kepada anak- anak suaminya.

World Wide24.com A7651ad2a9c80cfa5d5e0bcb70171f97

Sementara itu pula, netizen juga berkata mereka turut terhibur melihat gelagat Watie bersama anak- anak Talita dan M4tin ketika berbual bersama di dalam kereta.

Netizen juga memberikan idea untuk Watie menjadi seorang Youtuber memandangkan mereka suka menonton video yang Watie kongsikan di Instagram. Berikut di kongsikan komen- komen netizen terhadap perkongsian video Watie itu.

World Wide24.com 0252fb30cdcb5090502594a060fe376a

Suka betul tengok Instagram Watie sekarang sebab banyak konten Watie dengan anak- anak sekarang. Rajin betul Watie melayan kerenah anak- anak. Kasih sayang dan layanan Watie terhadap anak- anak pun nampak ikhlas macam layan anak sendiri.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!