Connect with us

Hiburan

“Tak ada sekor ke yg minta sign bang”-Netizen

Published

on

Penyanyi Khai Bahar cukup dikenali dalam kalangan netizen dan peminat-peminatnya. Populariti Khai kian meningkat selepas banyak lagu nyanyiannya menjadi pilihan ramai pendengar. Bahkan Khai yang masih berstatus bujang menjadi perhatian ramai peminat wanita di luar sana. Setakat ini juga, tiada desas-desus tentang hubungan cinta Khai.

Bercerita tentang perkembangan hidup Khai Bahar, beliau dilihat sibuk dengan kerjayanya sebagai penyanyi. Nampaknya pasti akan ada lagu baharu Khai tak lama lagi hehe..

Melihat keperibadian Khai, beliau sememangnya seorang yang sangat cintakan haiwan dan penyayang. Bukan semua orang boleh steady duduk dengan sekumpulan kera tau.

Khai dengan beraninya memberi buah pisang kepada sekumpulan haiwan ker4 menerusi posting video di laman Instagramnya.

Menerusi posting video dikongsi Khai, beliau kelihatan tenang di samping sekumpulan haiwan ker4 yang kebiasaannya kita takut untuk mendekati. Namun Khai macam steady je..

Netizen yang melihat video Khai rata-ratanya memuji sikap penyayang Khai terhadap haiwan. Dan suka berkongsi rezeki dengan sesama makhluk ciptaan Allah.

Malah Khai dikelilingi lebih 10 ekor ker4 gara-gara Khai sedang memberi pisang. Memang Khai kena serbu terus..

Sementara itu, video Khai telah mencapai 133,000 tontonan di Instagram dan 400 komen. Rakan-rakan artis juga tidak ketinggalan memberi komen pada posting berkenaan.

Ada juga sebahagian netizen sempat mengusik Khai di ruangan komen. Amboi sampai macam tu komen daripada netizen ni..

Pemurah hati betul Khai berkongsi rezeki dengan haiwan. Bukan biasa-biasa ya, lebih sepuluh ekor ker4 duduk keliling Khai.

Sumber: Instagram Khaibahar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!