Connect with us

Hiburan

“Tahniah Dato gaya mcm anak bongsu tu” – Netizen

Published

on

Alhamdulilah bertambah lagi kelahiran buat keluarga Dato Rosyam Nor, memang seronok apabila bertambah ahli keluarga. Kita merasakan seperti sebuah hadiah yang diterima dan pasti ia adalah anugerah dan juga amanah yang perlu dijaga, melihat kebahgiaan Dato terlihat senyuman seorang ayah yang kegembiraan apaabila melihat anaknya melahirkan, kini sudah mempunyai beberapa orang cucu.

Siapa sahaja yang tidak mengenali Dato, sudah pasti mengenali sikapnya yang agak jujur dan tegas. Tapi apabila melihat Dato mengendong bayi kecil itu terlihat sifat kasih seorang ayah pada sikap Dato.

Cara beliau mengendong bayi tersebut sama macam seorang ayah yang mengendonganak bongsu. Paati beliau merindui dan menghargai kehadiran cuunya itu. Beliau sangat kasih dan sayangkan anak cucu dan keluarganya.

Sikap Dato sebenarnya beliau seorang pelawak dan suka melawak apabila berjumpa dan bersembang. Beliau suka berbiacara tentang bisnes dan masa depan. Tampak tegas dan grang tapi beliau seorang yang ceria.

Lihat pandangan mata dengan penuh kasih sayang, walaupin Dato telah berumur namun hero malaya ini tetap kelihatan macho apatah lagi memegang kemas cucunya itu. Sangat tampan dan terlihat kemachoannya.

Dato bukan sahaja pelakon yang berpengalaman tapi beliau juga seorang produser dan juga pemilik sebuah pasaraya mini. Beliau seorang yang berjaya didalam dunia seni dan juga didunia perniagaan.

Dato mempunyai 5 orang cucu dan cucu kelima ini beliau mendapat keistimewaan apabila anak menantunya membenarkan beliau memberikan nama kepada cucu yang kelima ini. Pasti akan diberikan nama yang hebat.

Beliau memuatnaik video perkongsian kelahiran cucunya yang kelima, dan ramai yang menyukai perkongsian tersebut. Sehingga 500 komen diberikan kepada perkongsian itu. Malah ramai yang menyangka ia adalah anak bongsu sebelum membaca kapsyen beliau.

Alhamdulilah diucapkan kepada Dato dan Datin diatas kelahiran cucunya yang kelima. Walaupun bergelar atuk tetapi tetap kekal muda sahaja. Ramai juga berpendapat yang Rosyam Nor seperti mengend0ng anak bukan cucu sebab dia muda sangat nampak msih bertenaga dan kekal aktif lagi.

Tak sangka sebenarnya Dato Rosyam Nor sudah mempunyai 5 orang cucu sedangkan dia masih berlakon menjadi hero malaya di dalam filem mahupun  telemovie. Bukan itu sahaja Dato juga sering berlakon filem aksi yang menampakkan dia nampak muda dan hebat.

Sumber: ig iamrosyam

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!