Connect with us

Hiburan

“Baju grey macam ada terma dan syarat”- Netizen

Published

on

Dato Aliff Syukri nama yang pernah mengemp4rkn Malaysia dengan kontroversinya yang macam macam. Dato Aliff juga sangat terkenal seperti artis artis popular yang lain mana taknya setiap kali dia memuat naik sahaja video barunya pasti ramai yang follow sebab terjebaak ingin melihat aksi aksi spontan nya yang bersahaja dan lawak. Dato Aliff juga sering mempromosikan produknya di instagram tiktoknya dan juga ketika live.

Dato Aliff yang kita kenal adalah seorang yang sangat baik hati pemurah dan sangat mengutamakan keluarganya. Mungkin dia sangat berkerja keras adalah untuk masa depan keluarganya.

Hubungannya dengan datin Shahida juga bertambah baik selepas tular dulu mengenai desas desus yang mereka tidak tinggal sebumbung dan bergaduuh. Yela bukan senang ye nak jadi isteri kepada selebriti dan usahawan terkenal dato Aliff ni.

Dato Aliff juga pernah ada rancangan dia sendiri di astro ria, Selalu muncul di televisyen tetapi kini Dato seperti berehat lama dalam dunia sosial media.

Dato Aliff sudah lama tidak di kaitkan dengan issu pnas di laman sosial sudah lama tidak membuat content pnas yang membuat ratingnya naik seperti dulu. Tetapi bulan bulan puasa ini dia buat lagi.

Alahai Dato Aliff tidak insaaf pulak tidak mengapa jika ingin mengeluarkan lagu raya tetapi haruslah menjaga adab dan maruah kan.

Datin Shahida baru sahaja melahirkan putera bongsunya beberapa hari lepas bersalin secara normal tetapi baby terkeluar tangan dulu mungkin teruja abah nyanyi lagu raya k0t.

Hari ini viral di media sosial apabila klik video lagu raya dato Aliff secara officialnya keluar di youtube.

lagunya trending nombor 6 hari ini di youtube sehari tayangan mencecah lebih 200K view di youtube sudah pasti ini mengembirakan dato kan.

Yela dato kan cop dirinya penyanyi nombor satu malaysia sudah pastilah berjaya mengalah tokti di youtubekan.

Best juga lagu dato tu tapi ramainga kuriita yang menari dalam tu yang membuatkan ramai seraam sjuk tengok berbuulu buulu tengkuk semua yang menonton nya.

Tetapi di antara semua penari tersebut ada sorang penari baju kelabu ini memang nampak tak happy tak enjoy dan paling penting nampak dia sangat riimas dengan semua di keliling dia.

Kalau betul dia bukan golongan geng geng kuriita yang lain kenapa dia tampil join sekali netizen berpendapat mungkin sebab di paksa sebab duit ataupun sekadar marketing

power rangers kelabu tu serius hensem kan menari nampak sopan je macam lelaki melayu terakhirlah kalau tengok.

Netizen juga berpendapat macam macam dan suka dengan baju kelabu tu. Dalam video klik tersebut jelas nampak dia seperti bukan geng geng kurita.

Selain itu penari lain itu dah macam macam karenah macam macam gaya dah tengok ada juga yang kena sampuuk dan ada juga yang tukang boomohkan tadah tangan baca apa lah.

Kelakar betul lah kenapa harus ketengahkan geng geng itu di dalam video klik dato ini akan mencetuuskan kcaman sahaja kan. Apa apa pun kita doa yang baik baik sahaja untuk dato Aliff sekeluarga. Semoga Dato Aliff dan Datin Shahida sentiasa berbahagia. Dan semoga Dato Aliff tidak membuat lagu raya lagi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!