Connect with us

Hiburan

“Alah tamp4r tu kasi padu lah sikit”- Salina

Published

on

Uqasha senrose adalah seorang selebriti yang terkenal dengan personaliti manja dan cantiik. Memiliki karakter yang sangat comel ramai yang meminati Uqasha. Uqasha mula naik mencipta nama bukan hanya di sebabkan kecantiikan nya tetapi juga di sebabkan bakatnya sendiri. Uqasha sangat menjiwai semua watak yang di berikan dengan baik. Banyak drama romantiknya sebelum ini bersama suaminya Kamal Adli since mereka belum bercinta lagi drama drama mereka telah viral.

Ramai yang suka gandingan bersama Uqasha dan kamal kerana keserasian mereka di dalam drama sangat terserlah.

Di khabarkan Uqasha masih tr4uma dengan apa yang berlaku kepada suaminya di singapore tempoh hari. Mudah mudahan kamal adli kembali sembuh dan Uqasha kembali happy seperti dulu.

Sebelum itu uqasha tengah aktif shooting untuk drama isteri halal di astro warna. Watak yang di bawa Uqasha sebenarnya bukan calaang calaang watak rupanya.

Drama ini mengisahkan tentang Adella yang meningg4lkn kemewahan hidupnya daripada keluarga kaya dengan berkahwin dengan lelaki pilihannya Zayn lelaki kampung yang miskin.

Watak Uqasha pula sebagai Eyra yang mempunyai rasa cinta kepada suami kawan baiknya sendiri merancang macam macam plan untuk mengg0da dan merampaas Zayn.

Keistimewaan drama kali ini memaparkan watak antagonis dibawa oleh pelakon jelita Uqasha Senrose yang jarang sekali dibawanya dalam drama-drama rantaian. Nazim Othman pula menambahkan kehangatan naratif ‘Isteri Halal’ dengan watak lelaki yang dipenuhi dengan hasad dengki dan cemburu.

Menerusi perkongsian tersebut teruuk sangat watak Eyra ini, Uqasha yang memegang watak pengg0da sudah pasti membuat ramai terkaku dek tak percaya Uqasha semampu itu membawa watak Eyra.

Menerusi perkongsian video sedutan drama tersebut mereka sudah pun kant0i bercinta tetapi Eyra masih lagi kejar kejar cinta suami kepada kawan baiknya yang di lakonkan isyarina.

 

Uqasha yang sanggup bayar baju yang di gayakan Zayn di dalam satu majlis makan malam telah membuatkan Adella tersentak dan mer0yan sampai baling handbag dan memalukn Eyra depan semua orang.

Tetapi yang menarik perhatian semua orang Uqasha ini kan pegang watak py0ndol kenapa nampak lembiik sengat tampar tu.

Bukan sahaja nampak tak real tetapi terlalu slow macam sentuh sentuh sahaja. Berbeza dengan cara Isyariana tampar Uqasha fuh memang padu habis real nampak siap bunyi kedepook depok lagi. Tetapi jawapan Uqasha itu sangat matang sebab dia ingin menjaga supaya tidak keterlaluan dalam batas berlakon nanti ada pula yang kena ganyaang betul betul nanti kan.

 

Ramai memberi komen tidak real nampak gaya Uqasha tu tidak seperti gaya Isyariana. Tetapi gaya meng0da Uqasha tu memang perlu puji memang nampak real pny0ndol.

Anggap jela Uqasha hanya melakukan tugasnya sebagai pelakon. Apa apa pun drama ini pasti akan memberi auranya tersendiri kan. Semoga Uqasha sentiasa berjaya di dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!