Connect with us

Hiburan

“Wah pakai spec dia ya, bgusnya tak usik2” – Netizen

Published

on

Memang seronok melihat anak membesar tapi kena tahu kesabaran menjaga anak membesar dengan sihat ni amatlah tinggi diperluk4n. Kesabaran apabila anak mempunyai akal yang panjang dan semakin explore ke dunia persekitaran. Apatah lagi jika sekeliling anak terdapat pelbagai barangan ibubapa. Memang lagi berminatlah mereka mengusiknya. Melihat perkongsian Dr Amalina, seorang doktor di London yang warganegara Malaysia, beliau terlihat mengenakan anaknya yang masih kecil kacamata yang kecil juga.

Bella seorang anak yang sangat mudah dijaga, dan sehingga kini beliau sangat senang mendengar dan menerima arahan. Beliau sangat aktif dan suka memberikan senyuman. Pipinya yang gebu membuatkan ramai yang ger4m dan merasakan nak picit-picit je pipinya yang gebu itu.

Dr Amalina dan suami mendidik dengan bagus dan hanya memberi arahan supaya anak mereka dididik dengan kasih sayang yang sempurna. Tanpa perlu meninggikan suara. Pasti mengikut cara barat yang matang dan pro.

Bagus pula tu tidak pula si anak kecil ini rim4s dan menariik-narik kaca mata tersebut walhal dia baru sahaja berusia berapa bulan. Kelihatan anaknya sangat selesa dan tidak membuka kacamata tersebut.

Memang sudah diajar sejak kecil bergaya dan memakai pelbagai pakaian yang cantik dan berfesyen, malah sekecil ini pon boleh mengenakan kacamata yang kecil dan si anal kecil itu selesa sahaja digayakan oleh maminya.

Seronok melihat ramai artis bersiap dan menyambut bulan puasa iaitu bulan ramadhan dengan perkara yang membahagiakan seisi keluarga. Banyak aktiviti boleh dilakukan bersama-sama. Termasuklah Dr Amalaina yang sudah dikenali masyarakat Malaysia.

Bukan itu sahaja Dr Amalina juga memakai pakaian yang sedondon dengan Bella dan bahgia serta seronoknya mempunyai anak yang sama jantina dek kerana boleh memakai baju yang seperti ini di majlis tertentu katanya.

Pelbagai komen yang diberikan selain mengucapkan selamat menyambut bulan puasa. Peminat juga memuji sikap anak kecilnya Bella, tidak mengusiik atau mencaabut spek mata yang dipakaikan oleh Bella.

Walaupun bukan artis selebriti namun Dr Amalina menjadi terkenal dan memang dikenali. Jadinya setiap perkongsian di laman media beliau, pasti akan ramai pengikutnya memberikan perhatian dan sukaan apatah lagi beliau dikenali di dua negara berbeza.

Sumber: ig dramalina

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!