Connect with us

Hiburan

“Syaikul nampak sedih je” – Netizen

Published

on

D2F99754 BF50 4A1E 84FA F4B999260026 Scaled

Nama puteri Sarah kini melonc4t naik lantaran k es kecuraangan Syamsul Yusof dengan isteri barunya Ira Kazar. Puteri Sarah yang kita kenal dulu seorang yang sibuk uruskan rumahtangga seorang ibu dan isteri di rumah tetapi kini seorang wanita berjaya di dalam perniagaan dan juga kembali aktif berlakon.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Puteri Sarah juga banyak mendapat job dari modeling duta dan juga pelakon. Menurut puteri sarah sebelum ini dia sibukkan dirinya untuk menjadi seorang yang normal tanpa fikirkan ksaakitan yang dia rasa sebelum ini.

5C547921 33AB 425B 8BC7 567D4E4DCB8F

Puteri Sarah juga pernah memberitahu media tentang dia berkerja adalah untuk kembalikan hidupnya yang normal seperti dulu ingin menjadi ibu yang baik untuk anak anaknya.

Puteri Sarah dan Syamsul Yusof di kurniakan dua orang anak Syaikul dan seorang puteri bernama Sumayyah. Ramai yang memuji kecomelan anak mereka sebab Sumayyah sebijik ikut Puteri Sarah manakala syaikul hensem seperti ayahnya.

CA4AF2D5 0C56 4C8F 854F 34DD676ADA69

Konfliik rumah tangga mereka berdua juga menjadikan Syaikul dan Sumayyah sudah tidak rapat dengan ayahnya mungkin sebab sudah tidak duduk sebumbung. Syamsul nampak tengah sibuk menguruskan filem terbaru dia dan di khabarkan isteri barunya ira kazar telah mengndung.

Puteri Sarah terpaksa menfailkan penceraaian kerana tidak mahu bermadu dan mungkin sudah tidak kuaat untuk pertahankan rumah tangganya. Tetapi setelah tiba hari perbicaraan tersebut syamsul enggan melepakan Puteri sarah mungkin masih fikir tentang anak anak.

Menerusi perkongsian terbaru instagram carla zara satu brand pakaian memuat naik video puteri sarah tengah memujuuk anak anaknya dengan peluuk dan memberitahu sesuatu. Tetapi reaksi Syaikul nampak lain dia seolah olah tidak happy dan muka dia nampak sangat sediih.

Syaikul nampak sangat matang mungkin dia sudah boleh terima apa sahaja keberangkalian yang akan berlaku antara ibu dan ayahnya. Cara Syaikul peluuk Sarah sudah cukup membuatkan ramai sebaak kerana sekecil itu dia sudah pandai memahami banyak benda.

5E8A4422 E7C4 4B08 B6AB 57D0B661E27E

Puteri Sarah juga pernah berkongsi mengenai yang dia pernah sakiiit dpress dan selalu lepas segala msalah dia dengan suaminya kepada anak sulungnya Syaikul sehingga sanggup mmkul dan mrh anaknya. Sehingga dia mula puliih dan kembali hidup normal kembali.

2B35EC09 FAA6 4F65 9DDB FCC6FA5D47C4

Semoga Puteri Sarah dan anak anak kuat meneruskan perjuangan ini. Terus berjuang untuk mendapat hak kita sebagai seorang wanita dan hak anak anak. Semoga semuanya di permudahkan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!