Connect with us

Hiburan

“Kamera ketengah sikit, hiduung nmpk peliik”- Netizen

Published

on

Nasha Aziz adalah seorang pelakon veteren yang pernah viraal dan sangat popular satu ketika dahulu, Nasha Aziz juga mempunyai peminat yang ramai sebelum ini. Nasha Aziz yang kita kenal adalah seorang yang sangat sopan santun lemah lembut dan soft spoken tetapi apabila berlakon semua wow.

Nasha Aziz walaupun nampak lembuut tetapi lakonannya watak antagoni sangat menjadi. Menerusi lakonan Nasha di drama Jesnita channel astro ria Nasha menjadi seorang ibu tiri jhat sehingga membnuh ramai orang sangat real dan profesional sangat lakonannya.

Jika di ceritakan tentang watak antagonis juga Nasha pernah membawa watak bmoh dan menjadi hntu. Fuh sangat real dan mantap lakonan Nasha tau. Filem yang viraal tabliis ibblis, ramai yang berpuas hati dengan lakonan Nasha Aziz bersama Zul Arifin dan ramai lagi pelakon yang hebat.

Nasha Aziz juga nampak ya sudah aktif berlakon kembali dan paling menariik Nasha Aziz langsung tak nampak tua mantain cantiik muda seperti dulu. Bila bersebarisan dengan pelakon veteren yang lain pun Nasha nampak sangat muda dari semua.

Agak agak apa tips awet muda Nasha Aziz ye, sama cantik dan sama muda dengan Maria farida tu kan sangat cantiik dua dua pelakon veteren ini.

Ramai juga yg sangat teruja dengan kecantiikan Nasha Aziz tetapi ada ssuatu yang nmpk pelik. part hiiduung tu nampk peliik sangat ataupu cuma silap posisi kamera ke.

Nampak hduung Nasha bsr sblh ataupun mungkin kamera terlalu zoom kedepan jadi nampak hduung Nasha lain. Rata rata netizen juga mempersoalkan perkara ini dan menyatAkan Nasha membuat pembdhan plastiiik sebab itu rupa sperti itu. Tetapi tiada bkti untuk semua menyatakan itu kan.

Ramai juga yang memuji kecantiikan Nasha Aziz dan menyatakan Nasha sangaat cantik dan lembut berbicara ketika di temu ramah nona. Nasha Aziz menasihati semua wanita sepatutnya percaya hanya kepada yang satu iaitu Allah sahaja.

Semoga Nasha sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburi, maintain aktif di dalam industri lakonan dan sentiasa menjadi antara pelakon veteren yang sentiasa h0t dan cantiik. Apabila dengar Nasha Aziz bercakap sebijik macam Ella kan manja manja gitu.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!