Connect with us

Hiburan

“kenapa aku tgk yg tolak stroller tu nmpk tersksa nk terkejar2”- Netizen

Published

on

Neelofa nama yang tidak asing lagi dalam industri seni tanah air, kuat sangat pengruh Neelofa walaupun sudah lama berhenti berlakon atau mengacara nama Neelofa tetap utuh dalam persada seni tanah air. Bukan kerana dia seorang yang cantik, tetapi sebab kisah penghijrahannya yang sangat menyentuh hati semua orang.

Tiada siapa sangka pengakhiran seseorang manusia kan, Neelofa yang pernah kita kenal dulu adalah seorang yang sangat sksi berbakat besar dalam lakonan kemudian berhijrah dari free hair kepada bertudung tetapi tetap aktif dalam dunia fesyen.

Neelofa bukan sahaja menjadi duta produk malaysia tetapi juga menjadi duta fesyen daripada luar negara. Neelofa sangat terkenal dalam dunia fesyen.

Neelofa juga sering memperagakan pelbagai jenis fesyen sebelum ini. Sekali lagi sejarah tercipta di dalam dunia artis tatkala Neelofa sedang meloncat naik dia memilih untuk berniqab dan cuba untuk melepaskan dunia glamournya dan dunia fesyennye.

Neelofa yang dulu berhijab sekarang berniqab dan menuntup auratnya dengan sempurna sebelum menjadi isteri kepada pu riz. Neelofa dan pu riz juga di kurniakan seorang anak lelaki yang sangat comel Bilal

Bilal juga mungkin bakal akan dapat adik tidak lama lagi apabila tular mengenai neelofa tengah menganduung adik bilal. Walaupun masih di rahsiakan tetapi jelas sangat baby bump neelofa kan.

Neelofa di khabar mengejar umrah bersama anaknya Bilal dan keluarga. Bilal juga di jaga bibik di sana untuk lebih memudahkan urusan ibadah Neelofa dan suami. Tular perkongsian daripada seorang peminatnya di tiktok dan di kongsi kembali era di instagram mengenai video Neelofa dan Bilal sedang naik beg bergerak tersebut yang mampu bergerak seperti motor.

Kecil dan comel sahaja beg tersebut, Emma juga pernah buat review beg tersebut sebelum ini di mekah. Artis ramai menggunakan beg tersebut untuk kemudahan yang ada anak kecil bergerak ke mana mana.

Video Neelofa tengah bergerak dengan kelajuan yang agak laju seperti scooter menarik perhatian netizen apabila bibiknya di belakang sangat nampak struggle terkejar kejar Neelofa dengan bawa stroller bilal.

Ramai netizen berpendapat tidak sepatutnya Neelofa bertindak seperti itu dan tidak memikirkan soal penat bibik tersebut untuk follownya dengan hanya berjalan kaki. Mungkin Lofa boleh slowkan kelajuan untuk memudahkan bibik follow dan tidak mengusahkan bibik seperti itu.

Ramai yang agak mrh kerana walaupun bibik hanya orang suruhan kita sepatutnya Neelofa harus ada keperimanusian kepada orang bawahannya. Kesian penat nampak bibik tu kena lari lari kejar Neelofa dan bilal.

Mungkin Neelofa tidak perasan tentang itu dan lupa bibik tengah follow dia di belakang menyebabkan dia dengan selamba pergi dengan laju.

Cantik sangat Neelofa walaupun menuntup aurat tetap menjaga penampilannya. Moga neelofa sentiasa istiqomah membawa kebaikan kepada semua. Semoga Neelofa sukses dengan apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!