Connect with us

Hiburan

“Susah nak tgk dia senyum kan, takde ke video dia senyum ke ketawa” – Netizen

Published

on

Untuk pengetahuan umum yang masih ramai tidak tahu bahawa Ayda Jebat sedang hamil 5 bulan dan ia merupakan kehamilan yang kedua dan anak mereka yang kedua. MeAna Nayla memang tidak seperti ibu dan ayahnya.

Sedang ibu dan ayahnya berborak  nanti kelahiran bayi kedua mereka sudah pasti yang lebih teruj4 adalah kakaknya iaitu Ana Nayla. Anak sulung kepada Ayda Jebat dan juga Nabil. Pasti mereka juga tidak sabar akan kelahiran anak kedua mereka.

Anak Ayda Jebat memang sedikit sukar senyum meskipun telah diacah dan dibuat untuk ketawa. Hanya pada masa tertentu sahaja disenyum namun agak sukar untuk melihat.

Ana Nayla memang tidak seperti budak lain yang mudah ketawa. Sedang ibu dan ayahnya berborak pun bukan mudah untuk beliau ketawa meskipun sedang mengacahya. Walaupun ibu dan ayahnya seorang yang mudah ketawa dan terhibur namun anaknya tidak begitu.

Memang ramai mengatakan tentang itu. Namun Ana Nayla memang seorang budak yang comel dan bijak. Ini kerana Ana Nayla hanya mahu ketawa dan bercakap dengan orang yang terpilih sahaja. Bukan itu sahaja Ayda juga pandai menggayakan anaknya itu.

Lihatlah video perkongsian ini. Ramai yang mengatakan bahawa Ana tidak mudah senyum malah hampir semua video atau gambar perkongsian Ana Nayla tidak banyak gambar yang dia tersenyum dan ketawa. Mungkin Ayda perlu berkongsikan ia.

Ayda Jebat seorang pelakon yang mempunyai pelbagai watak yang boleh dibawa. Bahkan setiap watak yang diberikan beliau pasti akan menjayakan ia dengan baik. Sehingga kini beliau bukan sahaja pelakon malah kembali ke bakat asal iaitu menyanyi.

Meskipun anak sebelum ini adalah melalui pembed4han namun beliau masih mahukan anak kedua meskipun jarak yang dekat. Semoga baik-baik sahaja kesihatan Ayda dan bayi dalam kandungannya. Amin.

Pelbagai komen yang diterima pada perkongsian ini. Namun yang lebih ramai bertanya adakah anaknya Ana Nayla tidak mempunyai ggambar yang sedang ketawa. Nanti Ayda perlu kongsikan. Lihatlah pelbagai komen netizen. Diantaranya ialah demikian.

Setiap kali Ayda menyanyi pasti akan ramai meminta beliau menyanyikan lagu Pencur1 Hatiku. Ia adalah sebuah kejayaan permulaan buat Ayda Jebat.

Sumber: ig aydajebat

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!