Connect with us

Hiburan

“Ko memang kan dari sekolah lagi gini” – Netizen

Published

on

Datin Heliza Helmi atau Kakja memang seorang yang ceria dan suka buat kelakar, meskipun kelakuannya adalah seorang perempuan yang sopan dan lemah lembut namun sikap bersahaja nya membuatkan ramai yang senang bila berkawan dengannya. Melihat daripada perkongsian tersebut Kakja sedang berada didalam penggambaran dan memang beliau suka bergurau meskipun didalam kerja.

Semenjak berkahwin beliau semakin berseri-seri, malah semenjak berkahwin rezeki beliau dikaca tv dan pelbagai program keagamaaan ditawarkan kepadanya. Memang rezekinya berlipat kali ganda apatah lagi semenjak berkahwin.

Tersebut adalah program yang bakal ditayangkan di astro oasis. Pasti akan mendapat sambutan apatah lagi ramai yang merindui gelagat Kakja yang suka melawak dan mengusik orang.

Siapa sahaja yang sudah mengenali diri Kakja memang akan sudah faham akan sikapnya yang begitu ceria dan menghiburkan.

Yang sudah rapat dengannya juga sudah tahu bahawa beliau memang suka gurauan dan suka bergembira agar semua gembira sahaja ketika sedang bekerja.

Melihat video ini sudah tentu Kakja begitu menjaga batas pergaulan samaada kerja mahupun tidak bekerja. Apatah lagi jika bersentvhan itu amat tidak dibenarkan. Jelas nampak perangai Kakja yang sebenar yang disukai ramai.

Kakja seorang penyanyi yang asalnya bermula dengan Af 5. Selepas itu lama Kakja menyepi dan kemudian perlahan-lahan kembali semula didunia seni dengan menceburi bidang lawak dan pengacaraan. Pengacaraan lebih sesuai dengannya buat masa kini.

Kakja dan adiknya Hazwani helmi pun turut sama-sama bergiat didalam aktiviti kebajikan dan sering ke luar negara dalam misi bantuan. Semoga mereka diberi ganjaran atas kebaikan yang dibuatnya.

Pelbagai komen yang diberikan antaranya sudah terhibur sejak dari awal. Diberikan komen yang lain iaitu netizen sudah kenal sejak dari zaman sekolah lagi perangai Kakja tidak berubah sedikit pun. Banyak lagi komen yang diberikan. Lihatlah antara komen yang netizen berikan.

Meskipun telah berkahwin dengan Dato, namun Kakja masih tetap seorang yang boleh dibuat kawan dan masih bersama dengan orang kebanyakkan. Tidak meninggi diri malah sebaliknya. Semoga Kakja kekal begini.

Sumber: ig helizahelmi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!