Connect with us

Hiburan

“Baru lepas meragam, asyik pulak dia dgr lagu Tokti” – Netizen

Published

on

Ayash Affan, anak kepada Shuib yang kini telah mencapai usia dua tahun. Setelah usianya dua tahun dia telah mempunyai ibu baharu yang sangat sayang akan dirinya. Begitu lah juga dengan seluruh rakyat Malaysia apatah lagi yang wanita, memang menyanyangi Ayash meskipun tidak mengenali Ayash. Terlihat Ayash sedikit meragam didalam perkongsian tersebut. Namun begitu selepas mendengar rakaman video klip Tokti terlihat dia termenung.

Pilihan Shuib adalah tepat untuk memilih Watie sebagai ibu baharu mereka dek kerana kasihnya Watie kepada budak ini terserlah. Malah Watie juga sangat baik dan ikhlas menyanyangi anak-anak Shuib.

Ayash seorang kanak-kanak yang penceria dan amat mudah memberikan senyuman yang paling manis apatah lagi Ayash memang hensem orangnya. Ramai yang suka akan senyuman Ayash apatah lagi sama seperti arw4h ibunya.

Ayash telah pun dijaga semula dengan dadi dan mami nya. Sekarang mungkin seringkali meragam dek kerana telah biasa dan banyak menghabiskan masa dengan neneknya Amy Salmi jadi, tidak ada masa bersama dadinya. Ini lah kesempatan yang ada.

Sedang meragam terlihat rakaman video Tokti yang menyanyangikan lagu tersebut Afiyah. Lagu untuk Afiyah itu memang merdu apatah lagi ia ditulis oleh Tokti sendiri. Leka Ayash melihat senyuman Tokti.

Watie dan Ayash ada juga  bertemu dan mereka lebih rapat sehingga kini dan ini adalah kali pertama, untuk beliau menjaga nya selepas beberapa bulan bergelar isteri kepada Shuib. Semoga terus menjadi mak yang baik kepada anak-anak ini dan anak yang manja kepada mak baharu.

Siapa sahaja yang tidak kenal akan kelunakan suara Tokti. Sudah pasti Ayash terpesona dan merindui ketawa ibunya. Mungkin senyuman Tokti dapat melembutkaan isi hati Ayash. Apatah lagi kedengaran suara dan lagu yang merdu sebegitu.

Pelbagai komen-komen yang menarik diberikan, malah doa yang baik-baik juga diberikan selain diberikan pujian kepada Shuib dan Watie kerana berjaya mengambil hati anak-anak mereka. Ramai yang suka juga akan lagu Tokti.

Mungkin Ayash meragam dek kerana kerinduan kepada neneknya, apatah lagi neneknya telah menjaga dirnya dengan begitu lama tempohnya. Jadi mungkin meragam dek kerana rindu.

Sumber: ig rahsiacantiksitisarah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!