Connect with us

Hiburan

“Hebatnya Watie jadi instant mummy” – Netizen

Published

on

Watie semenjak menjadi isteri Shuib sangat disukai orang ramai malah, sehingga sekarang menjadi bualan netizen apabila beliau tampak ikhlas bersama anak-anak apatah lagi ketika bersama dengan Ayash Affan anak Shuib yang ke empat. Melihat pergaulan mereka jelas kelihatan Watie sebenarnya sayang akan anak kecil itu. Apatah lagi yang telah kehiilangan ibunya.

Tidak salah pilihan yang dibuat oleh Shuib. Itu adalah satu hadiah yang terbesar buat anak-anak apabila menjadi ibu mereka yang baharu. Seronok anak mendapat semula kasih sayang daripada seorang insan yang bergelar ibu.


Senyuman Ayash yang benar ikhlas itu malah juga dan melihat didalam dakapan daripada Watie, ia sudah tentu mesra dan ikhlas, sudah tentu Ayash akan menjadi anak yang paling manja sekali kepada maminya.

Selamat ulangtahun yang kedua buat Ayash Affan, seorang melihat senyuman Ayash yang bahgia bersama mami dan dadi. Sekarang ramai yang gembira melihat Ayash sudah bersama dengan insan yang disayang.


Senyuman yang sangat disukai oleh netizen apatah lagi peminat beliau. Watie memang baik dan ikhlas sebabnya ternampak baiknya hati Watie menjaga anak Shuib tanpa perlu kamera. Benar tulus ikhlas.

Rupanya terlihat gambar-gambar lama Shuib dan Watie. Rupanya ia menjadi tanda fanya dan jawalan buat yang terlalu banyak bertanya. Watie telah rapat dengan anaknya semenjak awal pengenalan lagi.

Aura Watie sehingga terlihat sementara ada pada budak. Malah, semangat yang ada pun boleh ada pada anak-anak apabila Watie memberikan. Sangat kepada mereka. Anak – anak juga sentiasa dan setia menjadi pendengar setia kedua ibubapanya.

Bertuah Shuib mendapat isteri seperti watie. Pelbagai komen-komen netizen yang sentiasa mendoakan keluarga mereka.

Malah ramai yang tampak Watie memang ikhlas benar terhadap anak-anak Shuib, sehinggakan sanggup menangguh untuk mempunyai anak sendiri.

 

Sambutan hari lahir Ayash disambut bersahaja dan semasa berada di hari keluarga, jadi ia lebih bermakna. Pasti apabila hari lahir Ayash, Shuib pasti teringat akan arw4h isterinya Sarah.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!