Connect with us

Hiburan

“Suka tengok wife dia, semoga terus menjadi wanita solehah” – Netizen

Published

on

Pada tahun dan pada zaman ini sudah tidak ramai yang berkahwin sebelum bercinta. Selalunya masyarakat kita akan berkenalan dan bercinta malah ambil masa beberapa lama untuk berkahwin namun sudah hebahkan kepada media bahawa mereka adalah pasangan bercinta. Satu dalam seribu pasangan Mk Clique atau Muhammad Hairi, yang dikenali dengan nama Mk.

Beliau telah mendirikan rumahtangga dengan pilihan hatinya dan direstui oleh keluarga malah para peminatnya juga merestui dan menyukai Siti Hajar, isterinya. Mereka berkahwin tanpa menunjukkan kisah percintaan pada media.

Perkongsian Mk membuatkan peminatnya semua tidak keruan apatah lagi kebanyakkan peminatnya adalah perempuan. Namun isterinya sentiasa membuatkan peminat kembali suka akan mereka.

Seronoknya mereka bercinta selepas kahwin dan ramai yang memuji sikap mereka tidak menunjukkan hubungan sebelum berkahwin. Memang ia contoh yang baik dan mungkin jika isteirnya hamil pun ia tidak dihebahkan inyaAllah.

Lihatlah perkongsian yang membuatkan ramai yang merasa terh4ru dan cembvru yang baik dek kerana mereka merasa gembira melihat Mk yang telah bahgia sekarang. Apatah lagi beliau bercinta selepas berkahwin adalah perkara yang sangat baik dan manis.

Jika melihat pasangan ini memang akan menjadi rasa bahagia dan mahu berkahwin juga. Pasangan ini juga sejuk mata memandang dan ramai menyukai mereka berdua. Semua mendoakan yang baik-baik sahaja.

Netizen mengatakan inilah bukti kebahagiaan yang dikecali dan ternpak manisnya seri pengantin pada mereka berdua dek kerana bercinta selepas berkahwin. Tidak seperti jika sudah kebiasaan dilihat jadi tidak nampak manisnya lagi.

Pelbagai komen netizen yang bukan sahaja mahu buang telefon dek kerana merasa terh4ru, ada juga mahu berpindah bumi, selain itu mereka kata memang manis pasangan ini dan ia lebih manis kerana bercinta selepas berkahwin.

 

Walaupun sibuk bekerja namun Mk tetap sentiasa akan menghabiskan masa dengan isterinya. Namun sekarang isterinya juga adalah sebahagian dari dunis seni kerana sudab berkahwin dengan Mk. Menjadi duta produk pun sekarang ini.

Sumber: ig mkclique

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!