Connect with us

Hiburan

“Ciri2 pilihan bagus dah tu, nak bertudung tapi awak tu kecik lagi dik” – Netizen

Published

on

Setiap lelaki pasti akan ada ciri-ciri wanita idaman. Yang pasti semua lelaki mahukan yang terbaik dalam kehidupan apatah lagi bakal isteri yang akan menemani kita sehingga akhir hayat. Mendengar luahan hati Mateen sangat matang dan sebabnya memang sangat bijak seolah sudah memahami erti kesempurnaan. Mateen ditanya, adakah beliau mempunyai ciri-ciri wanita idaman dan ya jawapannya.

Jawapan Mateen seolah dia telah memahami apa itu ciri wanita idaman malah dia menyatakan bahawa dia mahukan seorang yang berpakaian musl1mah dan memakai tudung.

Sama sahaja cara percakapannya macam budak yang menjawab soalan yang difahami, namun baru berapa usianya sudah pandai memikirkan wanita bakal menjadi isterinya.

Mahukan yang sopan santun bukan sahaja Mateen seorang kanak-kanak yang mahukan sedemikian, yang dewasa pun mahukan seolah sempurna dimatanya dan sudah pasti mahu bahgia didunia kelak bersama di akhirat.

Comel betul Mateen ini, malah lebih bijak menjawab daripada budak seusianya. Pasti cepat matang dan pandai berfikiran matang juga. Mateen suka bersembang dan manja dengan semua orang.

Mateen seorang yang berpewatakkan menarik dan seorang pelawak. Beliau memang akan menceriakan suasana dan beliau memang ada mewarisi bakat lawak daripada dadi dan arw4hn ibunya.

Budak sekarang memang cepatmatang malah ramai yang sudah faham akan kisah orang dewasa, juga ada yang faham akan masaalah orang dewasa. Zaman semakin je hadapan dan berubah, semakin maju kehidupan dan cara pemikiran budaya.

Pelbagai komen yang menarik dan banyak komen mengatakan bahawa Mateen jangan macam-maacam ye. Baru usia berapa sudah tahu jawab ciri idaman. Lihatlah antara komen mereka.

Shuib dan Watie telah berkahwin dan mereka tampak serasi malah sehingga kini anak-anak suka akan pilihan Shuib. Tidak sia-sia Watie dipilih oleh Shuib.

Sumber: ig sitisarahraisuddin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!