Connect with us

Hiburan

“Dia bawak cash banyak gitu, dia bawak beg kat tepi gitu je, risau” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 8825b73847862db458d90936b054b045

Sebelum ini nama pelakon filem kanak kanak Tentang Bulan iaitu Fatin Afeefa kerap kali menjadi perbualan netizen di sebabkan isu hak penjagaan anak perempuannya Ivy Herra Sophia bersama bekas suami iaitu pelakon Adam Shahz yang masih berlarutan walaupun sudah hampir enam tahun pasangan itu berpisah dan tidak lagi bergelar suami isteri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Selama ini, Fatin dan bekas suaminya itu saling menyindir di media sosial dan Adam akhirnya memfailkan k3s berkenaan di mahkamah untuk menuntut haknya sebagai bapa kerana mendakwa di halang daripada berjumpa anaknya sejak beberapa bulan lalu.

World Wide24.com 6894c310e80f1df4fa0a0514b7ba4e2a

Bagaimanapun isu berkenaan akhirnya telah selesai dengan baik apabila Fatin akhirnya bersetuju dan lembut hati untuk memberikan Adam Shahz berjumpa anak dan membuat pindaan tuntutan kerana enggan memanjangkan masalah.

Fatin juga telah memulakan lembaran baru dalam kehidupan apabila mendirikan rumahtangga bersama Aliff Awang pada bulan Disember tahun lalu.

World Wide24.com F3491b736e52d792e8451078cb78ba01

Menerusi satu perkongsian di tiktok xenorocks satu hantaran video yang memaparkan gelagat pelakon Fatin Afeefa apabila beg tangannya di selongkar telah di kongsikan buat tatapan peminat.

Di permulaan video, pelakon tersebut di sapa daripada jauh dan individu di dalam video meminta izinnya untuk menyelongkar barangan yang di bawa beliau di dalam beg tangan.

@xeno_rocks

Wahh banyak cash tapi tak ada purse? Jom selongkar bag @bukan fatin afeefa tengok apa yang ada! #XenoEntertainment #XENOROCKS #SelongkarBag #FatinAfeefa #fyp #fypシ

♬ Somewhere Only We Know – Gustixa

Pelakon tersebut berkongsi beberapa barangan yang di bawanya di dalam beg tangan seperti ubat, resit dan pin tudung memandangkan kini beliau telah pun berhijab.

Video berkenaan menjadi perhatian netizen apabila Fatin menunjukkan wang tunai yang di bawanya dalam jumlah yang banyak namun tidak di letakkan di dalam dompet.

World Wide24.com 26bea140044d9baf0d64a6a4fd228aac

Wang tunai dalam jumlah yang banyak itu bukan sahaja mencuri perhatian kerana tidak di letakkan di dalam dompet malahan ianya mengejutkan kerana hanya di ikat menggunakan getah.

Selain itu juga, individu di dalam video juga turut meminta Fatin juga turut berkogsi OOTD beliau dan Fatin secara spontan memberitahu satu persatu barangan yang di pakai olehnya termasuklah jam tangan mewah yang di milikinya namun beliau enggan mendedahkan harga kepada umum.

World Wide24.com 3983cc3888d1099338643b7e1e2080ce

Menjengah keruangan komen, para netizen meluahkan rasa bimbang dengan pelakon berkenaan setelah mendedahkan barangan dan wang tunai yang di bawa olehnya di dalam beg tangan.

Melihatkan jumlah wang tunai yang di bawanya itu, netizen menyuarakan rasa risau sekiranya pelakon tersebut menjadi sasaran peragut apatah lagi beliau memakai beg tangan yang mudah di rentap.

Sementara itu, di sebalik luahan rasa risau terhadap jumlah wang tunai yang banyak di bawa oleh Fatin, netizen turut memuji penampilan terbaru Fatin yang menutup aurat dan kelihatan lebih muda apabila berhijab. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com 80a90a0a2e80f41f829d1b97ecbc82c6

Terdahulu, sejak pulang daripada mengerjakan umrah beberapa bulan lepas, pelakon berkenaan telah mengubah penampilan beliau dengan tampil berhijab. Namun Fatin tidak mahu menghebohkannya dan bercakap mengenai perubahan berkenaan.

sumber : tiktok xenorocks

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!