Connect with us

Hiburan

“Suara anak2 Arwh Sarah ni semua ada iras2 suara ibu dia, ada dengung dia gitu, sedap dengar” – Netizen

Published

on

Jika sebelum ini Watie dan juga suaminya Shuib, berkahwin memang selalu menjadi perhatian netizen, pasangan ini apatah lagi mereka sangat mengambil berat tentang Shuib. Selepas mereka berkahwin mereka masih berbulan madu bersama anak-anak Shuib. Ramai yang telah membuka mata hati menerima Watie dan ramai yang menjadi suka akan Watie.

Sehingga sekarang terlihat Watie ikhlas menerima anak Shuib dengan seadanya dan tidak menampakkan beliau try hard. Malah nampak anak selesa dan Watie sentiasa menjadi diri sendiri.

Shuib sedang bercuti bersama isteri dan anak-anaknya, Mateen rupanya mempunyai bakat terpendam sama seperti abang nya juga. Bileh menyanyi dengan baik dan ia bakat yang diwarisi.

Ramai yang menyukai dengan hiburan yang dikongsikan oleh Shuib. Melihat perkongsian ini ramai yang sudah memulai tahu bahawa Mateen mempunyai bakat menyanyi sama seprti ibunya. Mana tak tump4hnya kuah kalau tak ke nasi.

Perkongsian tersebut dapat dilihat bahawa anak-anak sangat gembira apatah lagi bersama dengan mami baharu mereka. Watie boelh menyelesuaikan diri bersama anak-anak Shuib. Dan mereka ternampak jelas bahagia.

Shuib dan Watie sentiasa bersabar dengan perangan dan kata-kata netizen. Walhal keluarga mereka telah mengenali terlebih dahulu mengenai Watie. Begitu juga anak mereka.

Mateen memang pandai dan mempunyai kedua bakat yang diperolehi dari daddy dan arw4h ibunya. Beliau mempunyai bakat melawak secara spontan dan beliau paling manja, beliau juga seorang yang berkebolehan menyanyi dengan baik sama adik beradiknya yang lain.

Ramai memuji sikap Mateen dan Uwais yang semakin matang, begitu juga dengan Dekta. Mateen ada berkebolehan menyanyi membuatkan ramai akan teringat pada arw4h ibunya. Mesti dapat bakat dari arw4h ibunya. Pelbagai komen menarik daripada netizen.

Semenjak berkahwin Watie tidak lagi menerima komen neg4tif sebaliknya ramai yang mengangkat tangan tabik kepadanya dek kerana dapat menjadi wanita yang hebat menerima anak-anak Shuib dengan baik.

Sumber: ig shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!