Connect with us

Hiburan

“Sol tengah cuci pinggan tu, menantu soleh”- Netizen

Published

on

Kemeriahan Aidilifitri disambut oleh semua di hari raya. Bahkan, hari yang dinantikan ini diraikan selama satu bulan. Ketika inilah waktunya untuk orang ramai ziarah-menziarahi antara satu sama lain ketika hari raya. Yang mana lama tak berjumpa selama setahun, time nilah kita nak bertemu dan berkumpul bersama.

Tetapi, tidak dapat dinafikan bahawa di hari raya, suasana nya sangat sibuk dan tidak terkawal. Terlalu ramai tetamu yang hadir ke rumah, dan tak menang tangan nak handle kesemua tetamu yang hadir pada hari tersebut.

Ada dimuat naik satu video suasasan meriahnya sambutan hari raya di rumah Ira Kazar. Sudah semestinya suasana di sana tersangatlah meriah. Ramai sangat tetamu yang hadir berkunjung ke rumah beliau pada hari tersebut.

Pun begitu, di sebalik kemeriahan itu, ramai yang mempertikaikan akan kemanakah sosok tub0h suami kepada Ira Kazar iaitu Syamsul Yusuf. Sudah semua sedia maklum bahawa mereka berdua sudah pun sah bergelar suami isteri dahulunya.

Tetapi, dalam kemeriahan itulah, masih ramai lagi yang mempertikaikan akan kemanakah kewujudan Syamsul Yusuf. Yelah, kan sudah namanya full house, tetapi kenapa tidak ada sosok tub0h lelaki tersebut, agaknya kemanakah beliau ?

@noraini_basre

#InspirasiRaya #selamathariraya #puterisarahliyana #syamsulyusof #irakaza #norainibasre #artismalaysia #binafshasweet #kazasaisi

♬ Suasana Di Hari Raya – Anuar & Ellina

Ramai yang mendakwa bahawa beliau berada di bahagian belakang, kelihatan seorang lelaki yang berpakaian baju serba hitam, sedang mencuci pinggan di belakang. Bila sekilas pandang saja, nampaknya betul-betul seperti Sol.

Tak pelik pun kalau beliau membuat kerja-kerja dapur. Meskipun mereka mempunyai pembantu, tapi tak pelik pun kalau sendiri yang melakukan kerja tersebut. Pun begitu, kelihatan ND Lala juga di rumah tersebut, ramai tetamu yang hadir.

Walaupun semua mempunyai kisah mereka sendiri, tetapi, tidak salah pun jika mereka ingin saling ziarah menziarahi satu sama lain ketika di hari lebaran. Nanti, semua akan kembali ke dunia realiti dan kembali sibuk dengan kerja masibg-masing.

Dah nama pun hari raya, time nilah kita nak saling ziarah menziarahi dan saling bertegur sapa. Time raya, semua akan sibuk dengan kerja masing-masing di dapur dan juga melayan tetamu yang hadir. Takpun, Sol takda dalam video sebab beliau yang record video tersebut.

Sumber : Tiktok Noraini_basre

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!