Connect with us

Hiburan

“Bilal tak beri kerjasama, nak lari mana tu haha” – Netizen

Published

on

Sejak dalam fasa mengandung dan setelah melahirkan anak ramai para peminat yang menantikan untuk melihat wajah dan mendengar sendiri perkongsian selebriti dan usahawan terkenal Noor Neelofa mengenai anak dan kehidupan rumahtangganya itu.  Namun begitu sejak dari kehamilan pertama lagi selebriti berkenaan membuat keputuusan untuk tidak mengumumkan mengenai kehamilan dirinya itu.

Namun begitu atas faktor keselamatan, Neelofa mengambil kepuutusan untuk mengambil sedikit masa sebelum mendedahkan wajah anaknya itu. Setelah hampir sembilan bulan berteka teki dengan para peminat, Neelofa akhirnya mendedahkan wajah comel Muhammad Bilal sekitar bulan Oktober tahun lalu.

Sejak melahirkan Bilal, Neelofa jarang berkongsi aktiviti anak sulungnya itu sehinggalah beliau mendedahkan wajah Bilal baharulah Neelofa sedikit terbuka untuk berkongsi wajah dan perkembangan Bilal bersama peminat.

Ramai peminat yang sering menantikan untuk melihat aktiviti dan wajah comel Bilal kerana merasa tidak puas dengan video yang berdurasi hanya beberapa saat di paparan media sosial.

Sempena sambutan hari raya aidilfitri tahun ini, ramai selebriti yang berkongsi gambar kenangan sambutan hari raya bersama keluarga di media sosial masing masing.

Neelofa juga tidak ketinggalan berkongsi beberapa gambar sekitar sambutan hari raya bersama anak lelakinya Muhammad Bilal dan suami PU Riz buat tatapan para peminat di Instagram.

Di Instagram kakak Neelofa, iaitu Noor Nabila pula, beliau ada memuatnaik sebuah video yang memaparkan kemeriahan ragam ahli keluarga mereka ketika mahu merakamkan gambar kenangan sambutan aidilfiitri bersama sama.

Menurut Neelofa anaknya Muhammad Bilal agak meragam kerana mengantuk dan tidak mahu memberikan kerjasama ketika mereka sekeluarga mahu merakamkan gambar raya bersama ahli keluarga yang lain kerana tidak cukup tidur.

Di dalam video yang di paparkan itu, kelihatan gelagat Muhammad Bilal yang meragam dan tidak mahu duduk diam di pangkuan Neelofa menyebabkan tiada satu pun gambar yang elok dapat di rakamkan oleh mereka.  Namun begitu, mereka sekeluarga tetap gembira melayani gelagat anak anak.

Gelagat comel Bilal yang sedang beraya bersama atok dan neneknya dan berwajah gembira ketika menerima sampul duit raya bagaimanapun berjaya di rakam dan gambar tersebut juga berjaya menarik perhatian netizen yang geram dengan kecomelan Bilal.

Menjengah ke ruangan komen, netizen terhibur dengan gelagat Bilal yang tidak boleh duduk diam dan mahu lari daripada merakamkan gambar bersama ahli keluarganya. Berikut di kongsikan komen netizen.

Di sebalik kemeriahan sambutan aidilfitri keluarga ini, netizen juga perasan mengenai ketiadaan suami kepada Noor Nabila iaitu Engku Emran.

Kelibat Engku Emran sudah lama tidak kelihatan di instagram Nabila. Namun begitu, pertanyaan netizen mengenai ketiadaan suami Noor Nabila di ruangan komen tidak menerima sebarang balasan daripada Nabila.

Sumber: ig noor nabila

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!