Connect with us

Hiburan

“Mcm anak patung, so pretty”- Netizen

Published

on

Setiap dari kita mempunyai kecantikan mereka yang tersendiri. Semua orang dilahirkan cantik dan lawa belaka. Tak kisahlah dari mana asal kita tetapi kecantikan itu berupa subjektif dan semua orang cantik di mata orang yang berlainan. Sungguhpun begitu, walaupun usia sudah meningkat, tetapi ramai di luar sana yang mempunyai kecantikan yang luar biasa.

Umur itu adalah angka, apa yang penting atas diri sendiri. Macam mana seseorang itu mencari keyakinan diri mereka untuk menjadi diri sendiri. Seronok melihat mereka yang mempunyai keyakinan diri sendiri. Kita yang tengok pun turut rasa happy.

Kali ini, ada dimuat naik foto raya Zizi Eizzetie akan foto raya beliau. Sudah sedia maklum bahawa beliau seorang yang cantik dan mempunyai keyakinan diri yang sangat tinggi. Siapa je tak suka tengok kecabtikan beliau.

Tetapi, foto yang dimuat naik oleh beliau kali ini, mendapat banyak komen positif dari warganet. Mana taknya, tengok gaya make up dan juga penampilan beliau dalam foto tu, macam anak dara. Cantik dan manis sangat orangnya tau.

Rata-rata netizen sangat teruja dengan beliau. Rata-rata semuanya memberikan komen yang sangat positif terhadap postingan tersebut. Bak kata netizen, beliau kelihatan seperti anak patung doll. Wow, sangat cantik dan sangat menawan.

Bila dilihat, memang sangat cantik dan persis macam barbie doll. Mana taknya, make up dan pakaian pada hari tersebut tersangat lah on point. Sebabtulah sanagt cantik dan menawan hati semua peminatnya pada postingan kali ini.

Umur hanyalah angka, bukanlah kayu ukur akan kecantika seseoran. Apa yang penting adalah tahap keyakinan diri sendiri. Itulah yang akan membuatkan seseorang itu kelihatan sangat cantik dan berbeza dengan yang lain.

Kalau dah ada keyakinan diri, itulah yang akan mendorong kita semua untuk menjadi lebih cantik dan menarik di mata orang lain. Apa yang penting adalah menjadi diri sendiri dan tidak cuba untuk menjadi orang lain.

Kan semua orang mempunyai kecantikan diri masing-masing. Apa yang penting adalah menjadi diri sendiri dan berusaha menjadi yang lebih baik dan cantik dari hari ke hari. Betul tak ? Itulah kecantikan yang sebenar.

Sumber : Ig Ziziezzitie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!